Hej dziewczyny
jej, taka godzina juz... u mojego ojca z gabrielem siedze, kuba ma konwencje tatuazu. ja na tym antybiotyku dopiero od dzisiaj sie czuje lepiej faktycznie, odrywa mi sie jak kaszle i nie jestem taka rozpierniczona, chociaz nocki dalej mam ciezkie... gorsze jest to, ze moje dziecie sie pochorowalo 2 dni temu, cieknie mu z nosa, troche kaszle, od wczoraj atakuje zaraze ibum, wapnem w syropie i woda morska do nosa-w zasadzie idzie niezle, bo wieczorem bylo mu ewidentnie lepiej i teraz sobie spi i spokojnie oddycha, nic mu w nosie nie chlupie :ico_sorki:
co do zakupow to ja mam tak samo! :ico_olaboga: jakies zboczone jestesmy-syndrom ofiary, albo nie wiem co :ico_haha_01: zawsze mi szkoda na siebie wydac pieniadze, a jak juz sie przelamie to pozniej mi szkoda i sobie mysle, ze moglam kupic cos innego za ta kase :ico_noniewiem: jak przyjechalismy do polski to maz mnie od razu do sklepu zabral, bo slowo daje, ze nie mialam co na ten rosnacy brzuch ubrac i ciesze sie, bo mam fajne portki i inne pierdoly, ale ciagle mysle, ze trzeba bylo kupic "tylko to i to" i by starczylo, a na co mi bylo wiecej :ico_olaboga:
co do ruchow to u mnie nic... :ico_placzek: ale mysle, ze to przez to chorobsko :ico_sorki: 2 tygodnie mnie taki kaszel szarpie nieziemski, ze dzidzia tam musi przezywac traume to sie nie dziwie, ze nie puka...
co do wozka to ja mam taki po gabciu
http://allegro.pl/super-zestaw-hauck-tr ... 24896.html najlepszy wozek na swiecie :ico_sorki: stan juz sredni, ale wykonczymy go po prostu-po co kase wydawac?