28 mar 2007, 14:03
hej!
ja też na pneumokoki szczepię! ja to bym szczepiła na wszystko na co można! nadgorliwa? nadopiekuńcza?
Asiu, 2 oddział tez we Wrocku? czy w innym mieście?
Asiu, ja Was podziwiam, tacy młodzi i przedsiębiorczy! Świetnie sobie radzicie!
Mój mąż też ma ochotę na własną firmę, ale nie ma nerwów do spraw urzędowych - do któych albo mamy pecha albo naprawdę jest tam tak bardzo kompetenty personel!
Na razie ma dobrą pracę, więc z firmą sobie odpuszcza, ale w przyszłości niewiadomo jak będzie.
Aniu29 - nadal wstajesz na karmienie co 2 godz? my odkładamy po karmieniach Jasia do łóżeczka i troszkę mu się drzemki wydłużają - 3 godz, 4, oby tak dalej!
Uczulonko malutkie też ciągle ma - takie małe liszajki czasem się gdzie niegdzie pojawiają.
Ale bardzo pomaga ten krem, który Asia polecała - Exomega - świetny naprawdę!
Ja dziś nie idę na spacer, od wczoraj jestem przeziębiona i jak wczoraj wyszłam to tylko się spociłam jak mysz, Jaśko nie chciał spać, wiercił się, w końcu syrenę uruchomił i musiałam go nieść do domu, tak więc dziś dziękuję za spacer.
A na spacer ubieram tylko w koszulkę i bluzę polarową na podszewce - czyli to taka niby kurtka, spodnie, skarpety, buty, cienkim kocem przykrywam, wczoraj zdjęłam koc - a jemu i tak chyba za ciepło było i może dlatego płakał, może mu się pić chciało albo jeść bo w domu do cyca się dorwał.
[ Dodano: 2007-03-28 ]
mój mąż też chce zacząć starania o drugą dzidzię jak Jaś rok skończy - dla mnie to trochę za wcześnie ale też czuję presję czasu - w grudniu skończę 29 lat, i niewiadomo jak długo będziemy się starać - o Jasia aż 1,5 roku, więc może dam się przekonać na wcześniejszy termin.
Jola, ten fotelik super, i cena przyzwoita, zapisałam sobie linka i prawdopodobnie na taki sam się skusimy.
Dziewczyny, a czy mogłybyście wkleić linki do fotelików do karmienia jakie macie?
budzi się, uciekam!