witam ponownie :-D
Dziś spędzimy pół dnia w samochodzie
Aniu trzymaj sie tam, mam nadzieje, ze dziewczynki wreszcie przyzwyczaja sie do jazdy samochodem :ico_sorki: :ico_sorki: moze Mati nie bedzie tak reagowal na jazde, skoro bedzie wozony autkiem od urodzenia :ico_sorki:
trzymaj się i nie dawaj się mdłościom
staram sie naprawde sie staram :-D Mój maz dzis mowi a co z Toba?? W szoku byl, ze tak mna rzuca a ja wkurzona tym rzyganiem odchylilam sie od kibelka i mowie no nonono chyba w ciazy jestem nie :ico_oczko: ?? Glupie pytania zadajesz :-D A on na to no, ale teraz takie akcje a ja mu mowie, no przeciez sobie ich nie zamawialam :ico_haha_01: Ci faceci :ico_puknij: :ico_oczko:
Ale ten Twój Mati to niejadek
niejadek i do tego wybredny :ico_olaboga:
Twoja Madzia też taki sam niejadek jak Mati
oj zebys kochana wiedziala, jedza jak kurczaki :ico_placzek: tani sa w utrzymaniu jesli
chodzi o jedzenie :ico_oczko:
U nas tez zimno brrrrr, zmarzłam. Jutro jak bede jechala po mlodego to koniecznie czapka i rekawiczki bo dzis zmarzlam okropnie.
A co jedzenia to moj syn zjadl dzisiaj dwie kanapki w przedszkolu :ico_szoking: :ico_szoking: a potem drugiego dania troche :ico_szoking: :ico_szoking: jak dla mnie to mega zaskoczenie.
I kurcze znow mam nerwa bo w grupie starszakow panuje rotha wirus, a Mati to dziadostwo zalicza co rok, i to ciezko przechodzi to cholerstwo :ico_placzek: i teraz boje sie, ze zlapal to gowno :ico_placzek: no, ale w sumie tym sie zaraza przez bezposredni kontakt z wydalonym wirusem, a on z tymi dziecmi nie dzieli ani toalety ani szatni ani sie z nimi nie styka. No moze nie zlapie, oby oby :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: bo ja przy jego rotha chyba umre i zaraz tez sie zaraze :ico_placzek: