ja upieklam wczoraj buleczki cynamonowe :ico_haha_01:
a ile ma wzrostu? moja ma prawie 10kg i 74cm wg centyli jest w gornej granicy normy :ico_oczko:już waży 10 kg mój klocek

miesiąc temu przy wadze 9500 miała 82 cm a teraz to nie wiem :ico_noniewiem:Shiva napisał/a:
już waży 10 kg mój klocek
a ile ma wzrostu? moja ma prawie 10kg i 74cm wg centyli jest w gornej granicy normy :ico_oczko:
najwazniejsze, ze uspokoilas sie wewnetrznie i Ci z tym lzej :ico_sorki:ale już jakoś mi lżej, chyba łapię dystans do wszystkiego, tylko nie wiem czy to dobrze czy źle
to sie rozpieklas :ico_oczko:ja upieklam wczoraj buleczki cynamonowe :ico_haha_01:
nudny taki maluch :ico_oczko:Ich 2 miesięczny synek tylko na piersi wisiał i być średnio interesującym kompanem dla Justynki
mojej dalej lepiej na pupie, przytnajmniej ręce wolne :-DKiara zaczela dzisiaj raczkowac :-D
strasznie biedny, dobrze ze juz wszystko za nim :ico_sorki: wy tyez mieliście z nim przezyciaDziewczyny myslalam,ze dziecko mi umiera - w tych najwiekszych majakach kazal sie brac na rece i nosic po wszystkich pokojach,myslalam,ze sie z nami zegna :ico_placzek:
:ico_olaboga: moja dzisiaj w nocy dostala katar i jak zwykle nie dala spac bo nie mogla oddychac nosem a smoka nie chciala oddac :ico_olaboga:wiec oboje sa na antybiotykach :ico_noniewiem:
duża dziewczyna ale od malego miala potencjał :-Dmiesiąc temu przy wadze 9500 miała 82 cm a teraz to nie wiem :ico_noniewiem:

wielkie brawa dla niej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Kiara zaczela dzisiaj raczkowac :-D
:ico_placzek: :ico_placzek: o kurcze ale miałaś przeżycie :ico_olaboga:Dziewczyny myslalam,ze dziecko mi umiera - w tych najwiekszych majakach kazal sie brac na rece i nosic po wszystkich pokojach,myslalam,ze sie z nami zegna :ico_placzek:
biedactwa, niech szybciutko wyzdrowieją :ico_sorki: :ico_sorki:wiec oboje sa na antybiotykach :ico_noniewiem:
biedna Zuzieńka, mam nadzieję że już ta operacja będzie ostatnia i maleńka będzie mogła wreszcie bez przeszkód pokazać na co ją stać :ico_sorki: :ico_sorki:Moja Zuzka nie raczkuje,nie chodzi,nie staje - potencjal ma,ale nie moze sie na czworakach utrzymac,z wiadomych powodow :ico_noniewiem:
może tej nocy będzie lepiej i się wreszcie wyśpisz :-)ja dzisiaj nie do zycia
wow no to gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja wstyd się przyznać od kilku miesięcy mam nocnik, ale Justynka zaczyna płakać jak ją na niego sadzam, dlatego póki co zrezygnowałam z tego :ico_wstydzioch:ale z dobrych, nawet cudnych wieści to moja przez 2 dni nie zużyła ani jednego pampersa
to mialas przezycia :ico_pocieszyciel: oby mauszki szybko wyzdrowialy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:myslalam,ze dziecko mi umiera
:ico_szoking: no to wielkie brawa dla Klaruni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja jeszcze nawet nie mysle o nocniku... a zdjecia sliczne :-)moja przez 2 dni nie zużyła ani jednego pampersa
ja jakies pol godziny temu wrocilam ze spaceru, dzisiaj zabralam juz spiworek, bo zimno, w nocy mialy byc nawet minusowe temperatury...My już zaliczyłyśmy spacer
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość