Pochwalę się fotkami z wypadu na konie.
dumna dżokejka

chciałam chodzić, ale jeszcze wtedy nie umiałam

z mamą

nie boję się, bo jest za mną tata

oczywiście trzeba zawsze mieć nadzieję na zmiany. I tych pozytywnych zmian Wam szczerze życzę :ico_sorki:Ciężko w to wierzyć, ale jakbym nie miała nadziei, to pewnie już wniosek rozwodowy bym pisała.
he he he no bez przesady ;-) A Zuzia jest chyba najbardziej uzdolniona ze wszystkich naszych dzieciaczków, że mimo tych wszystkich problemów tak dzielnie sobie radzi :ico_sorki:Matko czy ja trafilam na dobry watek?????Zaczynam sie obawiac,ze moja Zuzka jest jakas niedorobiona?
na pewno nie. Zuzia ma chorą rączkę, a to niewątpliwie przeszkadza w nauce chodzenia. Wszystko w swoim czasie, nie ważne kiedy zacznie chodzić, najważniejsze by była zdrowa :ico_sorki:Zaczynam sie obawiac,ze moja Zuzka jest jakas niedorobiona?!
oby było tak, jak piszesz :ico_sorki:nie mysl o rozwodzie,to chwilowy kryzys,dopada chyba kazde malzenstwo z pierwszym dzieckiem.My mielismy to samo w okolicach roczku Andrzejka.
o to miły dzień się zapowiada :-DDziś przyjeżdżają moi rodzice, więc Justynka będzie miała dodatkową rozrywkę ;-) A i ja nie będę sama :ico_brawa_01:
chodzi Wiki, a Klara trzyma siusiu :-D Kiara dopiero 2 dni temu zaczela raczkowac i to ze zdrowa raczka, wiec Zuzienka na pewno jest jak najbardziej dorobiona :ico_oczko:Kiara chodzi,trzyma siusiu?????
oj, to super, milego dnia :-)Dziś przyjeżdżają moi rodzice, więc Justynka będzie miała dodatkową rozrywkę ;-) A i ja nie będę sama :ico_brawa_01:

jak modelka :-Da jaka masz figure, fiu fiu :-D
moja sierotka ani nie chodzi ani nie raczkuje, jedynie co jej sie udalo to suwanie na pupie :-D juz po poludniu mam ochote ja przebrac bo tylek caly czarnye moja Zuzka jest jakas niedorobiona?!
jak modelka to tylko wzrost mam, reszta pozostawia wiele do życzenia. Widać, korzystne zdjęcie :ico_oczko:Helen napisał/a:
a jaka masz figure, fiu fiu :-D
jak modelka :-D
ja jestem z niego bardzo zadowolona, choć teraz jak jest zimniej, to poszedł w odstawkę, ale jeszcze pewnie w przyszłym roku spokojnie Wikunia pojeździ na nim, może już będzie próbować pedałów używać?ostatnio jezdzila w takim rowerku jak ma Wiki i chyba na takie cos sie zdecydujemy

no jasne ze dorobiona :ico_brawa_01: i kochana bo tyle przeszla a pogody ducha i checi nie traci :ico_sorki: :ico_brawa_01: i niech mamusia z niej przyklad bierze :ico_oczko:Zuzienka na pewno jest jak najbardziej dorobiona :ico_oczko:
ajakie masz? ja mam takie polarowe w srodku i niby welnaine na zewnatrz i nie marznie :ico_sorki: ja wogole polar sobie chwale dla dzieciakow :ico_sorki:Przydalyby mi sie rekawiczki z kozuszkiem dla Kiary
sliczna :ico_brawa_01: a ile zabkow juz ma :ico_oczko: tylko moja z tym jakas opozniona... :ico_noniewiem:To jeszcze foteczka..
moja za to zawsze przy jedzeniu sie ubabrze :ico_olaboga: czy je kasze czy zupe czy nawet herbatnika :ico_szoking:juz po poludniu mam ochote ja przebrac bo tylek caly czarny
bo na dworzu zawsze maleje,z reguly :ico_oczko: nawet pediatrzy polecaja zebyz z zakatarzonym maluchem wychodzic bo swieze powietrze pomaga oddychac :ico_sorki:katarek na szczęście się nie sączył
kazdy maluch sam wybiera odpowiednia dla siebie forme przemieszczania sie, a to suwanie sie na pupie musi przekomicznie wygladac :-Djedynie co jej sie udalo to suwanie na pupie
takie tam kokietowanie, my ocenilysmy, ze figura imponujaca i tyle :ico_oczko:jak modelka to tylko wzrost mam, reszta pozostawia wiele do życzenia. Widać, korzystne zdjęcie
to tylko pozazdroscicZrobili zaraz koło nas super plac zabaw, wygląda imponująco
ja czegos takiego nie znam :ico_noniewiem: troche przykry taki brak zaufania, nie mozna tak normalnie prowadzic zwiazku :ico_puknij:no i bym miala awantury o zazdrosc itp...
- heh,dzieki :ico_oczko:że mimo tych wszystkich problemów tak dzielnie sobie radzi :ico_sorki:
- dziekuje :ico_sorki:najważniejsze by była zdrowa :ico_sorki:
- naprawde,ja nawet sobie wmowilam,ze nie kocham mojego meza :ico_puknij:oby było tak, jak piszesz :ico_sorki:
- o to przeprasza,widialam zdjecie Klary przy szafie jak stoi i myslalam,ze chodzi :ico_wstydzioch:Kiara chodzi,trzyma siusiu?????
chodzi Wiki, a Klara trzyma siusiu :-D Kiara dopiero 2 dni temu zaczela raczkowac i to ze zdrowa raczka, wiec Zuzienka na pewno jest jak najbardziej dorobiona :ico_oczko:
- super autko,a jakie fajne zabki :ico_brawa_01:To jeszcze foteczka...
- hehe,moja sie czolga to tylu :ico_oczko:bo tylek caly czarny
- dzieki :ico_sorki:i niech mamusia z niej przyklad bierze :ico_oczko:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość