no moja tak zaczęła, sama jeść już nie chce, tylko żeby ją karmić, bo ona jest dzidzia :-Dmoże udaje dzidziusia ze wzgędu na niunie w brzuszku? ;p różnie reagują dzieciaczki :-)
życzę Ci aby to marzenie się Wam spełniło :ico_sorki:ileż ja bym dała, żeby mieć chociaż 20-metrową kawalerkę.
na tylnej ścianie.na której ścianie macie łożysko????
to nie najlepiej, ale może nie będzie tak źle... :ico_sorki:to masz lepiej, ja mam na przedniej
anijka, to kuruj się kochana, super, że z maleńką jest wszystko ok :-)
Dziękuję Ci bardzo :-) Będzie na pewno udany ;-)Pinko to już jutro do Londynu ??
to udanego wypadu wam życze :-)
to bez sensu, skoro i tak będzie funkcjonował, to nie mogliby zostawić tych oddziałów? :ico_noniewiem:nie chca całego zamknąc tylko
caly oddział dzieciecy
połoznictwo i ginekologia
dobrze, że Ci firma dobrze prosperuje i masz co robić, bo to gorzej jak płacić zus i skarbówkę trzeba, a dochodów żadnych. A jaką masz działalność?ale trzeba byc z czegoś zadowolonym i póki zdrowie dopisuje trza pracowac :ico_oczko:
Byłam więc dzisiaj na wizycie i na usg, pan doktor potwierdził płeć, mały waży 570g, serduszko bije doskonale, wszystko ma na miejscu niczego nie brakuje i wszystko rozwija się tak jak powinno... książkowo. Ucieszyłam się bardzo z tej wiadomości. Stasio się rozbrykał na badaniu i nie dało się go podejrzeć na 3D, czego trochę żałuję, ale i tak było super. Był ze mną mężulo i Ula i obydwoje oglądali na wielkim monitorze filmik :ico_haha_01: słuchaliśmy też wspólnie serduszka, Ula była zachwycona i bardzo podekscytowana. Dostałam z całego badania płytę, wszystko nagrane, to co lekarz sprawdzał, więc będzie pamiątka dla Stania :-)
Teraz się skończyłam pakować, zaraz idę spać, jutro o 15:20 lecimy :-)
Spokojnej nocki....