25 paź 2010, 17:39
piesek fajny, dosc groznie wyglada, ja mialam psa boksera i uwazam ze wspaniala rasa dla dzieci, ale byl chory, mial raka i operacje...musial go ojciec uspic ale byl kochany
zazdroszcze tancow, ja tez sie wybawilam we wrzesniu na weselichu, mimo ze bylam okragla jak pilka :ico_oczko: wklej jakies fotki koniecznie :ico_oczko:
ja dzis od rana sprzatam, dopiero skonzylam bo i tak robilam sobie przerwy, torby :ico_oczko: juz do szpitala spakowane ze wszystkim procz jedzonka i aparatu
amelka cay tydzien w domu bo przedszkole tydzien zamkniete, nawet trzy kwiatki przesadzilam ale jakies takie klapniete teraz, moze sie podniosa troche....
ledwo zyje, krzyz peka a nogi to juz nie mowie ale jutro ide zrobic sobie stopy wiec tlyko o tym mysle :ico_oczko:
nawet ciuchy naszykowalam sobie na wyjscie ze szpitala, tak na sportowo wygodnie, staram sie robic wszystko zeby byc zwarta i gotowa i w sumie to chyba jestem :ico_oczko:
[ Dodano: 2010-10-25, 17:41 ]
aha u nas na szybko frytki, dla mnei z jajakiem a dla amelki z paroweczka, aha i mialam taka paczuszke pierogow z kapusta i grzybami i wrzucilam je na olej, wyszly pyszne takie chrupiace tylko farsz to hcyba kolo grzybow i kapusty to nie lezal, ale tu dostac dobre peirogi to trzeba by samemu zrobic a mi si enie chce....