Cześć Kobitki!
Przede wszystkim :ico_brawa_01: za 5 miesięcy Krystianka! :ico_brawa_01:
karo, no cuuudnie wyglądasz w tych włoskach!!! :ico_brawa_01: I Nikoś taki słodziak!
Co do chust - ja mam Nati i jestem zadowola - cena nie była kosmiczna, a i jakość dobra. Wprawdzie nie mam porównania z innymi chustami, ale tej nie mam nic do zarzucenia :-) Didymos faktycznie ma drogie chusty, ale tak strasznie mi sie marzy Indio - dokładnie ta kolorystyka http://www.decoraliki.pl/164,chusta-tka ... weiss.html Oczywiście nie kupię jej za taką cenę, ale gdybyście słyszały że ktoś sprzedaje używaną to dajcie cynka :ico_oczko: Fajnie by pasowała do dżinsów
Co do dokarmiania. Ja też jestem zwolenniczką opcji -tylko mleko z cyca do skonczonego 6 m-ca. Mam nadzieję, że mi go nie zabraknie. No a potem BLW :-) Martalka, co sądzisz o książce? Jestem w połowie czytania - nie jest zła, ale moim zdaniem mogłaby być krótsza i konkretniejsza, bo kilka razy jest wałkowane to samo na różne sposoby, co wydłuża czas lektury :-) Ja bym to streściła w 30 stronach :ico_oczko:
U nas życie się toczy aktywnie. Dawiś bardzo mało śpi. Już się przyzwyczaiłam do tego, ze mało śpi w dzień, ale ostatnio i w nocy nie chce. Dzisiaj np od 1 do 3.30 chciał się bawić i nie dało rady zostawić go bawiącego sie a samemu kimać, bo wówczas się złości - trzeba być z nim w kontakcie... :ico_olaboga: potem pospał do 5 i znowu zabawa do 6.30. Ależ niewyspana jestam... :ico_spanko: