27 paź 2010, 20:55
witajcie wieczorowa pora :ico_oczko:
ja dzis pol dnia przeplakalam :ico_placzek: nerwy mi puscily, pieniadze na ktore liczylam ze nam wyrownaja to jakies male autko kupiy dla mnie, tak sobie policzyli, tu dodali tam ujeli, ze w koncu mojemu mezowi tyle wyszlo ze mu naliczyli 5 razy wiekszy podatek i skladke ubezp i po pieniadzach, auta napewno nie kupimy, tutaj jest tak dziwnie w tym podatkiem, a ja naprawde nie mam juz nerwow, juz powidzialam nie ch ich szlak... mowie wam tyle nerwow bo tak by mi sie pzydalo autko, ciezko mi amelke wozic do przedszkola a w miedzy czasie meza, a jak sie urodzi maly to juz woole nie bede robic 10 kursow i jeszcze maluchy oba ubierac i wogole, ja nie wiem, najwyzej amelka posiedzi ze mna w domu, obym tylko nie zwariowala, albo ona :ico_olaboga:
moze po nowym roku sie wreszcie ulozy, tylko to takie niesprawiedliwe.... :ico_placzek:
dziewcyzny jak wyglada ten czop sluzowy bo ja z amelka to tego wogole nie zauwazylam albo nie pamietam, a dzis mialam taka mala galretke na mjtkach, biale takie, sama nie wiem czy to to, i malo tego, czy to po seksach wczorajszych, sama nie wiem....
[ Dodano: 2010-10-27, 20:57 ]
aha sliczne te ciuszki :ico_oczko: ja mam troche tez takich bialych po amelce :ico_oczko: moze dwa trzy komplety, ale takie malusie :ico_oczko: