ale moze to ze rece zimne to nie znaczy ze jej zimno :ico_noniewiem:a i tak wiecznie ręce jak sopelki lodu i stopy zimne

ale to normalne u malochow i to nie oznacza ze im zimno, sprawdza sie kark czy cieply,a i tak wiecznie ręce jak sopelki lodu i stopy zimne :ico_puknij:
to ja mojej tak nie ubieram nawet jak nie pale :-Dw bluzeczce i body na długi rękaw, oraz w rajstopkach i spodenkach :ico_wstydzioch:

wiem o tym i sprawdzam jej kark, ale jak jest cieplej ubrana to jest normalny, ani za ciepły ani za zimny :ico_noniewiem:ale to normalne u malochow i to nie oznacza ze im zimno, sprawdza sie kark czy cieply,
he he he to ma mała radochę :ico_brawa_01:my mamy 3 dzien małego kotka
nom, nie da się ukryć. Dobrze że nie przyszło jej jeszcze do głowy by się wspinać na barierkę :ico_sorki:jejku jakie te łóżeczko przy niej małe :ico_szoking:
to też, plus wiecznie oślinione ;-)Shiva, moja czasem ma lapki zimne od podlogi
ja zaczęłam gdy Mała mi sie rozchorowała bez przyczyny (tzn w nocy bez przerwy sie odkrywała i może przez to). Teściowa mi wytknęła, że za cienko dziecko ubieram i przez to mi choruje :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:Marcel przez pierwsze kilka miesiecy mial lodowate rece ale nie ubieralam go jakos cieplej

no bo wlasnie zazwyczaj tak jest, przegrzanie jest gorsze :ico_noniewiem:moje dzieci jak przemarzna to nie choruja jak sie przepoca to natychmiast :ico_olaboga:
u nas tez tak oslinione ze cale podlogi pomazane, musze codziennie myc :ico_haha_01:dorotaczekolada napisał/a:
Shiva, moja czasem ma lapki zimne od podlogi
to też, plus wiecznie oślinione ;-)
ja ostatnio zrobilam na probe z farszem do pierogow ruskich i nawet nam posmakowaly :-) przynajmniej nie musialam spedzic 2 godz. w kuchni przy lepieniu i gotowaniu pierogow, bo tego nie cierpie :ico_sorki:wczesniej nasmazylismy nalesnikow
male zwierzatkie sa takie slodziusie :-) Kiara ostatnio strasznie lubi koty, jak tylko jakiegos widzi to zaczyna miauczec :ico_haha_01:my mamy 3 dzien małego kotka
super :ico_brawa_01:ja ostatnio zrobilam na probe z farszem do pierogow ruskich i nawet nam posmakowaly
:ico_haha_01: niezle, Marcel oglada sie za wszystkimi psami jakie widzi :ico_haha_01:Kiara ostatnio strasznie lubi koty, jak tylko jakiegos widzi to zaczyna miauczec
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość