04 lis 2010, 10:50
ale jaja robak twoja kolej moze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
malgoskab te cwiczenia brzmia fajnie tylko trzeba robic jak chlop w pracy :ico_oczko: zwlaszcza te na czworaka bo jeszcze mu sie cos zachce :ico_wstydzioch:
z pamietnika ciezarnej narzekan ciag dalszy: wczoraj na wieczor puscila mi sie tak krew z nosa jak chyba nigdy, polozylam sie, amelka juz spala, bylam tylko z moim mezem, on zaczal latac i w momencie nie mogl znalesc scierki zeby mi zmoczyc , latal po tej kuchni a ja sobie juz wyobrzilam z emi zaraz jakiegos smierdziucha ze zlewu przyniesie, ale sie udalo, usmialam sie a z nosa lecialo ze hoho :ico_oczko: , potem w nocy sie zaczelo swedzenie nog, lydek, mam taka masc na swedzenie E45 ale na swedzenia, smarowalam nia piersi jak mialam takie ataki, wysmarowalam sobie i troche przeszlo ale rece gdzies mnie swedzialy, dlonie, a potem zauwazylam ze mam tak popuchniete jak banie, ale dzisiaj ide do poloznej to jej to powiem, ona pewnie powie ze to normalne na koncowce :ico_noniewiem: a :ico_noniewiem: s wstalam z bolem w jednej pachwinie wiekszym niz w drugiej wiec chodze jak kuternoga :ico_noniewiem:
amelka mi zlala sie w lozko znowu, chyba 4 raz w ciagu dwoch tygodni, sama nie wiem co jej sie porobilo, na szczescie moj maz wstal i ja poprzebieral :ico_noniewiem: