Hej dziewuszki ja tak tylko na chwilke, jestem po pracy, oczywiscie nic sie nie zmienia nadal tyram jak wół, i padam na twarz.
Dzisiaj porobiłam wszystko co mi kazała wczoraj zrobic, a potem przyjechała z nowym towarem i stwierdzila ze itak trzeba bedzie wszystko poprzestawiac bo ma nowy towar :ico_zly:
Normalnie myslalam ze wybuchne ze zlosci, nie wiem po co to robilam, syzyfowa praca :ico_zly:
Jutro urodzinki mojego synusia, wiec zakupki mnie czekaja, odprawiam je w sobote wiec pewnie nie bede miała czasu zeby zajrzec, ale moze sie uda :-)
Murchinson, ja tez czekam na wiesci o kruszynce, na pewno wszystko bedzie dobrze :-D
Koroneczka, bardzo sie ciesze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: obyt tak dalej, teraz bedziesz miała spokojna głowe ze krwiaka nie ma :-D
Ciekawe jak tam u zolii bo ona biedna tez go miała :ico_olaboga:
zbadal mnie i powiedzial ze jst wszystko w porzadku i ze mnie niestety moze pobolewac bo jestem niska (155 cm) i wszystko mam blizej siebie poukladane wiec jeden narzad naciska na drugi bo nie maja w srodku za duzo miejsca i tak moze byc. Powiedzial tez ze niektore niskie dziewczyny pod koniec nie moga juz kroku zrobic bo wlasnie przy ruszeniu noga taki bol odczuwaja ze zostaja w pozycji lezacej.
o widzisz na wszystko jest jakas odpowiedz :-D
Czyli mnie chyba to nie grozi, jestem wysoka 172 wiec nie mam pouciskane :-D :-D ale tez brzuszek mnie pobolewa, ale ostatnio stwierdził ze to ta macica sie powieksza i tak moze bolec :-)