hejka
anusiek napisał/a:
zależy ile dzieć ma ząbków
Lena ciagle ma tylko 2 :ico_oczko:
Marcel tez ma tylko dwa a ostatnio wszystko super zajada, kanapki je od jakiegod poltora miesiaca :ico_oczko: co prawda wczesniej tez jadl ale wtedy go karmilam a teraz dostaje pol kromki do raczki i je :ico_oczko:
inia witaj spowrotem, sliczna Wikunia :ico_brawa_01:
Helen fajny wozek, my kupilismy parasolke jak bylismy w lato w PL, dalismy jakies 400zl bo tyle kosztowala najtansza w sklepie :ico_noniewiem:
taka sobie jest, ale uzywamy jej tylko jak jedziemy na zakupy no i do PL, takze na krotkie dystanse moze byc
raczki ma parasolkowate :ico_haha_01: i troche przykrotkie takze nogami zawadzam o wozek :ico_noniewiem:
a Lena dostala antybiotyk,oby pomogl :ico_sorki:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
W ogóle to jestem przeszczęśliwa, że Wiki tak ładnie je ostatnio. Co bym jej nie dała, to je ze smakiem, a cieszę się tym bardziej, że sama jej gotuję :-)
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Marcel wczoraj znami jadl obiad, zrobilam klopsiki, dla niego z marchewka i zieleninka, ziemniaczki, sosik i zajadal sie :-D
nawet pozwolilam mu rekami jesc :ico_oczko:
geheimnis, ja ci nic nie doradze odnosnie nocek, oby bylo lepiej :ico_sorki:
W dodatku mam podobnie jak dorota, gdy się przebudzę, to od razu idę sprawdzić czy przykryta, czy nie wystają jej nóżki między szczebelkami, czy ciepłe łapki ma...
ja mam tak samo, jak sie przebudze to zawsze zagladam do niego do pokoju i sprawdzam
bylismy na spacerku ale krotkim, bo zimno, Marcel nie zmarzl ale ja bardzo :ico_haha_01: :ico_chory:
aha Marcel dostal wezwanie na pierwsza wizyte u dentysty :ico_szoking: :ico_haha_01: