ja tez tak niekiedy mam i tez wychodze aby ochłąnąć :ico_wstydzioch: moja taka uparta jest gdy w kominku sie pali a ona chce podejsc :ico_zly:musiałam go zostawić w stojaku i ochłonąć...
ja tez miewam takie dni i dlatego zaczelam sie zastanawiac, czy nie zapisac sie na studia juz od stycznia, ale troche sie boje, ze nie poradze sobie z przygotowaniami i nauka, bo Kiara zacznie dopiero chodzic, a nadal niezbyt duzo bedzie rozumiala i bede musiala za nia ciagle biegac, a godzina dziennie na opracowanie materialu czy nauke do sprawdzianow to troche malo... moze jednak poczekam do jesieni, sama juz nie wiem :ico_noniewiem:dzień świstaka
Kiara tez lubi byc prowadzona, ale ja prowadzam ja moze 10 min., dluzej by moje plecy nie wytrzymaly :ico_oczko:Mojego trzeba prowadzać :ico_zly: czasem i 2 godz potrafi łazić...a ja wysiadam...
:ico_haha_01: no pewnie :ico_haha_01: i za kazdym razem jest mi glupio, jesli sie uniose, bo to przeciez jeszcze taki gluptasek :ico_wstydzioch: :ico_oczko:napiszcie mi czy Wasze dzieci też wyprowadzają Was z równowagi?
paranoja z opieka zdrowotna w PL, trzeba miec zdrowie, zeby moc chorowac :ico_olaboga:bo w tym roku nie ma miejsc a na przyszly zapisy bedą w grudniu
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super, miłego użytkowania :-Ddzisiaj dostarczyli spacerowke, cieszylam sie jak glupi do sera
rzeczywiście trochę byłoby ciężko :ico_noniewiem:ale troche sie boje, ze nie poradze sobie z przygotowaniami i nauka, bo Kiara zacznie dopiero chodzic, a nadal niezbyt duzo bedzie rozumiala i bede musiala za nia ciagle biegac, a godzina dziennie na opracowanie materialu czy nauke do sprawdzianow to troche malo...
świetne miejsce, u nas chyba takiego nie ma :ico_noniewiem:jest tu ok 20 min drogi takie miejsce gdzie mogą się pobawić dzieciaki, są kulki konie na biegunach itp tylko trzeba kupić soczek albo ciastko/kawę...fajny pomysł ogólnie
ehh ta nasza służba zdrowia. Nigdy nie zapomnę gdy w maju poszłam się zarejestrować do endokrynologa (gdy byłam w ciąży) i mi powiedzieli że zarejestrują mnie na 15 grudnia :ico_puknij: termin miałam na 6 więc to było śmieszne :ico_zly:zapisalam syna na testy skórne na 19.11 a na spirometrie i kontrole u pulmonologa musze prywatnie
super, taki wypad na pewno dobrze Ci zrobi :ico_brawa_01:ps. Zaplanowałam wyjście do kina w grudniu z koleżanką. Męża zostawiam z małym.
oj zdarza się, zdarza :ico_oczko:napiszcie mi czy Wasze dzieci też wyprowadzają Was z równowagi?
tez to przerabialiśmy. Ostatecznie pomogło odstawienie stołu pod ścianę i zastawienie fotelami. Może nie wygląda to zbyt estetycznie, ale na pewno jest bezpieczne :ico_sorki:czoraj był ciężki dzień...mały wymyślił sobie wchodzenie pod stół i wstawanie...a jest za wysoki i uderza głową..
chyba każdy miewa chwile zwątpienia, zwłaszcza że jesteśmy zamknięte w czterech ścianach z maluchami :ico_noniewiem:Wiki była niespodzianką i zmieniła moje życie, gdy nie byłam jeszcze do końca na to gotowa i czasem tęsknię za tą beztroską, pracą, studiami, imprezami, znajomymi, wycieczkami... ehhh...
chyba kazdy rodzic chce byc przy pierwszych kroczkach stawianych przez swoja (zwlaszcza pierwsza) pocieche...Bo to takie niesprawiedliwe, ja siedzę z nią 24/7 a takie wydarzenie mnie ominęło :ico_wstydzioch: Chyba jakaś głupia jestem :ico_puknij:
super :ico_brawa_01: ale zdolne dziewczynki z Justynki i Wiki :-)wczoraj Justynka po raz pierwszy sama weszła na sofę

to widac :-) spore juz te Twoje dzieciaczki i jak sie fajnie dogaduja :-D a zdjecie z Szymusiem spiacym w polowie na kanapie, a w polowie na motorku rewelacja :ico_brawa_01:A moja Asia... rośnie jak na droźdżach
:ico_brawa_01: pozazdroscic :ico_oczko:Doczekałam się
Dziś Szymuś przyleciał z drugiego pokoju, objął mnie i powiedział : KOCHAM

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość