hej
Miałam wczoraj wpaść, ale opadłam wieczorem z sił, po pracy poszłam na szybki spacer z małą (szybki, bo się ciemno zrobiło), a potem mnie dosłownie ścięło. bolał mnie tez brzuch, ale sie połozyłam i przeszło.
Ożywiłam się dopiero po prysznicu i nawet całe "Usta Usta" obejrzałam :-)
Nie wiem jak jest z tym apapem, chyba 2 dziennie to wystarczy, wiecej nie,, kurde nie wiem
mnie lekarz robił rozpiske na 1 wizycie, co brać i w jakich ilosciach, apap mozna do 6 x dobę (ale to myślę, że przy jakimś przeziebieniu/gorączce), mnie jak boli glowa, to biore własnie max 2x i przewaznie pomaga (z tym, ze rzadko mnie boli), w ogole ja jestem anty tabletkowa i biore dopiero w ostatecznosci.
Jeszcze 3.5 i 3 dni wolnego No i od piatku L4, chyba ze lekarz zdanie zmienil
Zazdroszczę.
Ja tak sobie myślę, że do końca roku to na pewno będę pracować, potem zobaczymy, ale max do końca lutego :-)
kupilam sobie taka bluzo - kurtke, mam nadzieje, ze nawet duzy brzuch sie w nia zmiesci i spodnice ciazowa - gdyby nie P to pewnie bym jej nie kupila
no i jeszcze nowy stanik, musialam juz rozmiar wiekszy
Fajnie :ico_brawa_01: , pochwal się :ico_sorki: , z tego co pamietam obiecałas fotkę :-) Ja tez niedługo bede musiała się wybrać, bo spodnie prawie wszystkie za małe, a brzeszek coraz większy, z piersiami to samo, wyłażą powoli z biustonosza :ico_oczko:
A ja biore urlop na piątek, ale jestem szcześliwa :-) , jutro już mamy zaplanowane spotkanie ze znajomymi, a reszte czasu jakoś ciekawie zorganizujemy