Witam sie i ja :ico_kawa: :ico_kawa:
Wiolaw spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
Wszystkiego najlepszego!!!!!
fotki ekstra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: widac Lolek zadowolony :ico_oczko:
a ty masz ekstra kolor włosow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: juz to kiedys pisalam ale nbaprawde super ci pasuje :-D
wiolaw, wspolczuje ci z Lolkiem ze niechce tak siedziec w wozku i wlasciwie nigdzie :ico_olaboga: :ico_olaboga:
jakas masakra
ach te nasze dzieci jak czasem sobie cos wymysla :ico_olaboga: :-D
moja natomiast bardzo ale to bardzo nielubi jak jej zakladam okap na deszcz na wozek :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: to jest masakra jakas :ico_zly:
krzyczy wirci sie i jest taka zla nawet ostatnio dziurke sobie zrobila zeby lepiej widziec :ico_szoking: :ico_szoking:
a potem zwioł mniejsza piłkę siadał na niej
moja Zuzka tez tak robi :-D :-D
a swoja droga chcialam sie pochwalic :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
moja Zulka stawia juz swoje pierwsze kroczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: robi to coraz smielej i coraz czesciej i widac ze bardzo jej sie to podoba :-D :-D
jestesmy z niej bardzo dumn hehe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
cwaniaczek jak tylko znajdzie pilota to puka w podłogę aż klapka wypadnie i baterie
hehe jakbym slyszala o mojej Zulce tak samo ploty,komorki jakies sprzety elektroniczne,wszystko czego niewolno :-D :ico_oczko:
A Milenka muszę się pochwalić robi przechodzi już sama przez pół pokoju i bam. Myślę, że w ciągu tygodnia, dwóch będzie chodzić
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Milenki za postepy
pogoda unas tez masakryczna :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: leje od paru dni nic sie niechce normalnie ale niestety trzeba :ico_zly:
wczoraj bylam z Wiki na urodzinkach u jej kolegi na bowlingu :-D :-D :-D bylo superrrrr Wiki cala zadowolona Zuzka nawet byla grzeczna hehe trwalo to 2 godzinki i niebylo takz le myslalam ze bedzie Zuzka rozrabiac :-D :-D
Wiki mowi ze jakby mogla to by cofnela czas i znow chciala by byc na kreglach :ico_oczko: :ico_oczko:
zaraz bedziemy szykowac sie do szkoly ,musze ja zaprowadzic a potem na jakis specerek z Zulka i male zakupki spozywcze jak zwykle do biedronki :-D
niewiem co mialam jeszcze napisac :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Magda33 super ze juz ze zdrowkiem lepiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i ze Zosienka sie znow zaklimatyzowala super :ico_oczko:
a jak tam tamta niania??niesprawdzila sie??wogle przyszla??
buziaczki ide ogarniac sie i dziewczynki
papa