boli ale zle nie jest,a pies za kare ma kaganiec :ico_nienie:dorota mam nadzieję że z ręką o
to zalezy kiedy bedzie nastepny bobas i jaka sytuacja pewnie..MAti byl przeze mnie bardzo chciany,byl lelkiem na moje smutki.jest wychuchany wypieszczony i zrobilam z niego ciolka :ico_wstydzioch: do tego rozpieszcza go babcia i ciocia wiec wogole jest mazgaj i sprzedawczyk :ico_noniewiem: z Lena inaczej..ona jest raczej "twardego" chowu. ma wiecej luzu ale tez mniej opieki. nie nosze jej tyle,nie przytulam..pewnie tez dlatego ze sie szybko odcycowala..jakos mam z nia mniejszy kontakt :ico_wstydzioch:jakie ja będę miała podejście do kolejnego bobasa...
moj byl sam a nie jest, bardziej córkę przytulam :ico_wstydzioch: zawsze uwazalam ze chlop ma byc twardy i taki jest moj syn, jak mu wczoraj pow ze go kocham to sie zapytał co mi się stało :ico_wstydzioch: a jedno i 2 dziecko było wyczekiwane wiec nie wiem od czego to zależyno właśnie dorota,też się boje że Piotruś będzie wychuchany a nie chce tego :-)
tak prawda :ico_brawa_01:Dzieciaki strasznie do siebie podobne się zrobiły
ja tez nie wiemHelen a co to będzie za prezent? też się zastanawiam...
juz pewnie znasz Koscierzyne jak wlasna kieszen :ico_oczko: udanego i owocnego pobytu :-)W niedziele jedziemy na turnus do Koscierzyny na 3 tygodnie
wcale nie smiesznie, moja kolezanka tez chce sie wybrac (z mezem), rozerwiesz sie odrobine, odpoczniesz...Pewnie to śmiesznie zabrzmi, ale czekam na premierę Harrego Pottera :ico_oczko:
Kiara ma teraz faze na koty, jak jakiegos widzi, nawet na obrazku, to zaraz miauczy i sie cieszy, wiec pomyslalam o takim pluszowym kocie, ktory dodatkowo miauczy, mruczy i sie rusza. Ale do swiat jest jeszcze troche czasu, to i pomysl moze ulec zmianie :ico_oczko:Helen a co to będzie za prezent? też się zastanawiam...
u mnie tez jest czesto podobnie :ico_oczko: pewnie maz sie cieszy z dlugiego urlopu...mąż idzie na urlop do końca listopada :ico_szoking: a ja zamiast się cieszyć boję się żebyśmy się nie kłócili
to porzadnie musial Cie ugryzc :ico_szoking:boli ale zle nie jest,a pies za kare ma kaganiec
chlopak mowi, co mysli :ico_oczko:wczoraj pow ze go kocham to sie zapytał co mi się stało
dziękujemy :ico_sorki:gratulacje dla Justynki :ico_brawa_01:
ja też czekam :ico_wstydzioch:Pewnie to śmiesznie zabrzmi, ale czekam na premierę Harrego Pottera :ico_oczko:
no i jest twardy :ico_oczko: A tak poważnie, to też chyba zależy od charakteru :ico_noniewiem:moj byl sam a nie jest, bardziej córkę przytulam :ico_wstydzioch: zawsze uwazalam ze chlop ma byc twardy i taki jest moj syn, jak mu wczoraj pow ze go kocham to sie zapytał co mi się stało :ico_wstydzioch:
no i bardzo dobrze, może sie oduczy gryźć :ico_nienie:boli ale zle nie jest,a pies za kare ma kaganiec :ico_nienie:
ojej biedna Klara, oby ta noc była lepsza :ico_sorki:moja mo ogromny katar, mało w nocy spała albo u mnie na rękach albo na mnie, koszmar aż boje sie co bedzie dzisiaj w nocy bo w dzien nie jest tak źle
my mamy takiego interaktywnego pieska, Justynka dostała od mojej przyjaciółki, ale go ciąga za uszy :ico_haha_01:Kiara ma teraz faze na koty, jak jakiegos widzi, nawet na obrazku, to zaraz miauczy i sie cieszy, wiec pomyslalam o takim pluszowym kocie, ktory dodatkowo miauczy, mruczy i sie rusza.
no i bardzo dobrze, trochę dziwne, że twój pies Cię tak po prostu ugryzł.za kare ma kaganiec :ico_nienie:
cieszę się, że nie jestem samaja też czekam :ico_wstydzioch:
ja robię identycznie i faktycznie to pomagaDawałam wodę morską do noska i takie krople nasivin
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość