16 lis 2010, 10:23
no, Sejanka, my na raz musimy 2 tysiaki kaucji wplacic :ico_olaboga: durne to wszystko... znajomy nam pozycza, bo bysmy nie wyrobili-teraz jemu musimy oddac :ico_noniewiem: wczoraj pralke zamowilismy, bo tutaj mam pralnie, wiec pralki nie mielismy, byl ostatni dzien promocji na raty 0% wiec kupilismy... tez mamy jeszcze debet na koncie od zakupu samochodu tak sie ciagnie za nami i wlasnie nam przyszlo 8 stowek wyrownania za pad... drogie jest zycie tutaj kurde
ja bym najchetniej nie jechala do polski przed latem, bo to kase pozera strasznie, ale musze sobie przywiezc gondole od wozka i lozeczko i lezaczek i ciuszki i wszystkie graty po gabrielu :ico_olaboga: ja sie w tej kasie dla dzieci nie orientuje :ico_noniewiem: nie wiem gdzie z tym isc i jak to wyglada... jak wrocisz ze spotkania z polozna to powiedz jak to wyglada, bow lasciwie moja lekarka mowila, ze absolutnie nic takiego nie musze robic, ale jakby sie okazalo, ze to jednak potrzebne, albo chociaz przydatne :ico_noniewiem:
ja kurde mam u ginki mojej 1-go grudnia spedzic 2h na tym badaniu glukozy i wtedy ma mnie porzadnie przebadac "recznie" bo ostatnio tego nie robila i usg oczywiscie-ale to akurat mam za kazdym razem i zawsze mi 3d robi...chcialabym zeby mi powiedziala, ze to na 100% dziewczynka :ico_noniewiem: bo tak to do konca nie bede wiedziala, ale te moje dzieci sie tak wlasnie w brzuchu ukladaja-z gabrielem bylo to samo