no troche :ico_olaboga:to rzeczywiście masz problem z tymi butami
mozna dawac, ja nie mialam swiezego czosnku to dalam z torebki :ico_oczko:a do spageti dla małego dawałaś czosnek bo ja się zastanawiam czy można
no sosy wychodza mi w miare ok, ale z zupami gorzej :ico_noniewiem:super smak jest i tylko sól pieprz daje do takich sosów tez ziele ang i lisc laurowy
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super, oby nocki byly spokojniejsze, moze przekona sie do lozeczka i niedlugo bedzie budzic sie dopiero rano :-) :ico_sorki:mała spała sama w swoim łóżeczku :ico_brawa_01:
powodzenia i baw sie dobrze :ico_oczko:po 14 jade na slizgawke
:ico_noniewiem: ja takiego problemu nie mam, obiad wstawiam juz z samego rana i jem sniadanie jak Marcel bawi sie w lozeczku, to jest jedyny moment kiedy nie potrzebuje mamynie daje rady nic zrobić, ledwie sama coś zjem...czasem na spacerze kefir i bułkę...może ja słabo zorganizowana jestem, nie wiem...
oby :ico_sorki: :ico_sorki:ale moze zanim zacznie chodzic to przyzwyczai sie do butow :ico_haha_01:
ojej biedna jesteś z tym chodzeniem :ico_olaboga:Pioterk dziś cały ranek chodził...oczywiście ze mną za jedną rękę...ale się złaziłam masakra :ico_placzek:
u nas "płacz" jest zawsze ze łzami :ico_szoking: ciekawe jak ona to robi :ico_noniewiem:moja też płacze jak coś chce bez łez i teraz zaczełam ją olewać bo cwana się zrobiła, poprostu ją zostawiam aż się wykrzyczy
brawo, mimo tych przejść nocnych to sukces :ico_brawa_01:i mamy sukcem mała spała sama w swoim łóżeczku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja kupiłam też ze względu na ciepło, bo moja zmarzlak, zawsze stopy i dłonie zimne - po mamusi ;-)moja jeszcze nawet za jedna reke nie chodzi, wiec nam kozaki na razie niepotrzebne
u mnie jest podobnie, dlatego obiady robię z reguły na 2 dni i to zawsze gdy Niunia ma drzemkę :ico_sorki:Łazi za mną krok w krok czepia się nogi i wyciąga ręce...śpi 1,5 godziny dziennie...nie daje rady nic zrobić
gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:ja juz po, slizgawka zaliczona :ico_brawa_01: super bylo :ico_brawa_01:
no to brawa dla męża :-Dtatus synusiem tez sie ladnie zajal, bo jak wrocila to synus akurat konczyl kapiel :-)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość