Wiki ma znów katar i poprzedniej nocy spała bardzo źle, może 3 godz. spałam, w dzień też nie udało mi się odpocząć, więc padam... Mam nadzieję, że dziś Wiki będzie ładniej spała :ico_sorki:
anetka, ja daję czosnek, nie zauważyłam, żeby jej szkodził. A dziś zgotowałam kapuśniak, ale taki z włoskiej kapusty, ale się zajadała, nic się po tym nie działo. Myślę, że nasze dzieciaczki są już w takim wieku, że możemy powoli wprowadzać te "zakazane" produkty. Czyli twoja Klara to też taka mała złośnica i widzę, że ma takie same rajtuzy jak Wikula (z biedronki :ico_oczko: ). Gratuluję sukcesów z samodzielnym spaniem :ico_brawa_01: Też za chwilkę Klara będzie chodzić skoro już dłuższy kawałek umie przejść
Shiva, oby faktycznie ta gorączka była wynikiem ząbkowania :ico_sorki: Lada moment Justynka będzie chodzić jak Wika, albo i lepiej. U takich dzieciaczków tak szybko wszystko idzie
Helen, nieźle przepędziłaś tą cygankę :-D
leona, taka ślizgawka to musi być fajna sprawa
hehe, to mnie na szczęście chociaż to ominęło :ico_sorki: Wiki też jest cyckiem, ale do łazienki chodzę samamoim zdaniem to sydrom pierwszego dziecka,ja tez tak mialam,nawet siku nie moglam pojsc :ico_olaboga:
anusiek, oby mąż dotrzymał słowa :ico_sorki:
:ico_szoking: hmmmm... trudna sprawa i doradzać nic tu nie będę, sama musisz to po swojemu rozwiązać. Na pewno o tych zrzutach z ekranu powiedzieć mu nie możesz.moj maz ma romans
[ Dodano: 2010-11-19, 21:53 ]
hehe, teraz dopiero przypomniało mi się, że Wiki dziś kończy 11 miesięcy :ico_tort: A za miesiąc roczek :-D A i mąż jednak wraca 18-tego, nie chciał mi mówić, bo chciał niespodziankę nam zrobić, ale jak zaczęłam mu pisać, że muszę z babciami ustalić jakiś nowy, pasujący im termin, żeby obie miały wolne, to stwierdził, że za dużo zamieszania się z tym zrobi i zdradził mi niespodziankę :-D :-D :-D A ja już kupiłam Wice konia, w biedronce, ale świetny jest :ico_haha_02: