Ania trzymam kciuki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz to tylko czekac az sie zacznie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mi czop zszedl jak mi wody zaczely opchodzic
ja od wczoraj mam dosc, na wieczor naplynelo mi mleko a ze nie karmie i juz nie bede o troche lekow zaczelam brac to tak bola ze szok, sa twarde i bardzo wrazliwe, ledwo spalam, i do tego jakos wiecej mi zaczelo schodzic krwi mimo ze juz sie troche uspokoilo, wczoraj ubralam sie cieplo do spania, w staniku i je wygrzewam, jak przestawalam karmic amelke to polozna mowila zeby tych piersi nie ruszac bo jak zaczne sciagac to bedzei naplywal, wiec narazie nic nei robie, potem wezme cieply prysznic i rozmasuje tylko a jak nie to liscie z kapusty..ale bardzo boli i ogolnie kregoslup i nogi do tego doszly...
malutki w nocy znowu szalal, maz ledwo na oczy patrzal, ja tak samo...ale taki ma apetyt ze szok, nie wiem czy wam pisalam wczoraj go polozna wazyla i przybral 100g dlatego ze na butli...
amelka dalej ze spikiem ale juz ladnie jej sie kaszel odrywa, w nocy poplakiwala wiec latalismy raz tu raz tu...
[ Dodano: 2010-11-24, 11:11 ]
aha kupilismy wczora malemu takie krzeselko bujaczka, takie blekitne swietne, podobne do fisher price, z wibraacja i muzyczka...
wczoraj amelka chwile byla z nim sama ja bylam w pokoju obok i sie wyystraszylam bo slysze ze z nim dyskutuje a raz chciala go pocalowac to tak go mocniej zlapala i musze ja pilnowac bo to przeciez neichcaco, wiec zagladam po cihcu do pokoju a ona kleczy kolo niego on w bujaku i mu mowi, wlaczylam ci muzyczke braciszku, podba ci sie, ladnie prawda... a ja juz lzy w oczach, taka kochana jest dla neigo :ico_oczko:
ja mam troche dola odnosnie figury po ciazy, obiecalam sobie kupic pare ciuchow zeby mi bylo wygodnie, poki co mam jedne ciazowki prawie jak nie ciazowki i je nosze, ale tych sprzed ciazy nie meirze jeszcze...ale co tam, przyjda cieple dni to sie zrzuci przy dwojce dzieci, mimo ze ja przytylam chyba mniej niz 14kg ale jakos weszlo tu i owdzie, piersi dzis wygladaja bosko, jak po operacji plastycznej bo takie nabrzmiale :ico_oczko: szkoda ze tak bola :ico_oczko: