leona ja też mam już dla moich rodziców kalendarz ze zdjęciami na cały rok a dla siostry zamówiłam ich weselne zdjęcie na płótnie, mam nadzieje ze wyjdzie fajnie
Helen, ja mam super pyszny przepis na sernik i mi wychodzi a zdolna tez nie jestem, moge ci poszukac i napisac ale nie wiem kiedy moze wkoncu a sobote bede miala internet w domu bo jakas awaria :ico_zly:
zyc w srednio szczerym zwiazku i udwac szczesliwa rodzine ale miec stabilna sytuacje czy wygranac wszystko co lezy na sercu,pozbyc sie klamcy i zostac drugi raz samotna matka? :ico_placzek: :ico_noniewiem:
powiedz co myślisz, pogadajcie szczerze i może nie bedzie tak źle, powiem szczerze że ja taka niewinna nie jestem i mąż by pomyślam że go zdradzam (bo dla niego rozmowa z innym też zdrada) ale do tej pory mam kontakt z moją pierwszą wielką miłością, oczywiście dzieli nas 600km ale na gg czy sms niekiedy rozmawiamy co u którego słychać, on ma narzeczoną i też mu sie udało, nawet sie spotkaliśmy 2 lata temu bez wiedzy mojego męża :ico_wstydzioch: ale w tym roku jak tam pojedziemy to mam zamiar ich poznać aby męża przekonać że nie ma zagrożenia :-D bo powiem szczerze też potrzebuje niekiedy spojrzenia na sprawę męskim okiem i to nie okiem mojego męża :ico_oczko: tylko my nie piszemy ze sobą takich tekstów ale twój mąż raczej jej osobiście nie zna więc dlatego plecie trzy po trzy
:-D Może dokończę skarpetę
też bym chciała zrobić ale jestem beztalencie w tych sprawach :ico_wstydzioch:
dzisiaj kupiłam w biedronce klocki drewniane dla mnie super, w wiaderku i nawet są otwory na różne kształty do wkładania :ico_brawa_01:
moja agentka dzisiaj podeszła do kibla otworzyła go krzyknęła fu i zamknęła :-D a później podeszła do nocnika i zaczeła krzyczeć sisi, teściowa ją posadziła a ja poszłam do pracy ciekawe czy coś zrobiła