to mieliscie przygode :ico_szoking: u nas bylo w nocy -13 w dzien tez kolo tego :ico_chory:u nas bylo -20 stopni i woda nam zamarzła w kuchni :-D dobrze ze w łazience jest :ico_sorki:
dobry pomysl..ja dla syna w zeszlym roku kupowalam w auchan po 10 zl za pare :ico_oczko: w tym roku tez sie pewnie przyczaimy na promocje :ico_sorki:Kupiłam w sklepie za 5 zł,
my tez...za duoz wydatkow w grudniu-mikolajki,urodziny Matiego,imieniny meza,nasza rocznica slubu,swieta,a 3 stycznia urodziny Leny :ico_olaboga:A my nie wyprawiamy żadnych mega urodzin
mojej nawet nie próbuje uczyc... :ico_noniewiem:inia1985 napisał/a:
ale wychodzi jej parskanie :ico_oczko:
moja jakby wciągała :-D
mine ma niezla :ico_oczko: i fajne zabeczki jak perelki :ico_brawa_01:Mała Psotka :ico_oczko:
to trzymamy &&&& za spelnienie zyczenia :-Ddobrze jakby za tydzien ten snieg tez lezal to za duzo na egzaminie nie pojezdze :ico_haha_01: :ico_oczko:
ale fajnie :ico_brawa_01: jaki zamyslony :ico_haha_01:zaraz wam wkleje jakas fotke
to jak moja..ona sie nie bawi niczym,ona rzuca albo wali zabawkami :ico_olaboga: a krzyki sa non stop,z radosci albo zlosci :ico_noniewiem:ej zabawa polega na rozrzucaniu, kopaniu i gryzieniu zabawek i glosnym krzyczeniu przy tym :ico_szoking:
a ja sie pochwale ze moj synek byl dzis p[pierwszy dzien w pkolu i bylo super,samych pochwal sie nasluchalam od przedszkolanek a on tez mega zadowolony :ico_brawa_01: