jejku, ale się rozpisałyście :ico_szoking:
super fotka w avatarku
zgadzam się :-)
Dzięki dziewczyny :-)
anusiek, współczuję nocy :ico_noniewiem:
Lena tez zajrzec nawet nie da :ico_olaboga:
Wiki to nic nie pozwala przy sobie zrobić, ani się ubrać, ani uczesać, ani przebrać pieluchy, ani paznokci obciąć (dziś próbowałam u nóg, histerią się skończyło), ani posmarować buzi, ani wyczyścić uszu, ani zajrzeć do buzi... ehhh, lista jest długa
dorotaczekolada, super, że Mateuszek tak chętnie chodzi do przedszkola :-D oby tak pozostało :ico_sorki:
A ja dalej butów zimowych dla Wiki nie mam, jeździ cały czas w śpiworku, więc nawet kombinezonu jej nie zakładam, tylko kurtkę. Na razie jesteśmy na etapie chodzenia w butach po domu, idzie jej póki co nieźle, ale to nie to samo co wyższe buty zimowe. Nawet w adidasach chodzić nie umie, ciągle haczy i się potyka :ico_olaboga:
anusiek, to twój Piotruś chyba najwyższy jest :-)
Wiki lubi kaszkę mannę, czekoladę :ico_oczko: (choć rzadko jej daję, ale jak już to się aż trzęsie), z zup to nie lubi kwaśnych, smakuje jej barszcz czerwony, owoców nie lubi (zawsze coś tam zje, ale nie za wiele), kisiel z soku z hippa marchew-jabłko, albo jabłko-winogrona (innych nie zje), a najbardziej uwielbia mięso i ryby, takie bez niczego ugotowane.
3 rzuty mi sie udaly,
he he, najważniejsze, że zabawa dobra była i bombowy spacer... ehhh... ostatnio tak z sentymentem wspominam nasze spacery zimowe we Wrocku, takie oświetlone miasto ma swój urok :-D
Helen, świetne zdjęcie, ślicznie wyszłyście :-D
leona, super, że udało się twojej mamie dostać te klocki :-D Ja właśnie dziś się z Wiką nimi bawiłam, ja układałam, a ona rozrzucała :ico_oczko:
a powiedzcie co ubieracie dzieciakom pod kombinezon??
my nie mamy jednoczęściowego kombinezonu, spodnie i kurtka osobno po kuzynie Wikunii. Spodni jeszcze jej nie zakładałam, czasem w samych rajtkach do śpiwora pakuję i zawsze jest cieplutka, a pod kurtkę zakładam to co sobie, czyli jak nie jest tak zimno, to jakąś bluzkę z długim rękawem + bodziak z krótkim, a jak chłodniej to sweterek + bodziak z krótkim.
zajrzalam na ebay poogladac sanki - ale ceny :ico_szoking: :ico_szoking: w PL tez sa takie drogie?
Ja też zamówiłam jednak nowe sanki, bo wyobraźcie sobie, że teściówka dała te po Oli drugiemu wnukowi, mimo, że nam je obiecała już jakiś czas temu :ico_zly: Tylko się wpieniłam. Kupiłam takie:
http://allegro.pl/sanki-pchacz-materacy ... 52950.html