:-) fajnie, zrobię ładną pierwszą stronkę :-)no to w styczniu proszę Inię o otwrcie nowego wątku na roczniakach a ten wtedy zamknę i zostawię odnośnik :ico_oczko:
ale traktowanie, ja rozumiem że teraz przed świętami mogą się zdarzyć opóźnienia, ale sprzedawca powinien o tym poinformować :ico_zly:Do nas niestety nie doszły, a na maila sprzedający nie odpisał jeszcze :ico_zly: a ja ostatnio coś mało cierpliwa jestem i najchętniej już bym mu negatywa wystawiła.
już nie mogę się doczekać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01::-) fajnie, zrobię ładną pierwszą stronkę :-)
dziękujemy :ico_haha_02::ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: dla Klary w dniu pierwszych urodzin życzymy dużo zdrowia i wiele powodów do radości. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

to super :-)Z nogą lepiej, boli już tylko przy chodzeniu :ico_sorki:
dzisiaj napisał, że nadał wczoraj przesyłkę, więc może jutro już będzie :ico_sorki:ale traktowanie, ja rozumiem że teraz przed świętami mogą się zdarzyć opóźnienia, ale sprzedawca powinien o tym poinformować :ico_zly:
he he, ja też :-)już nie mogę się doczekać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:-D postaram się :ico_oczko:a Inia się tym tak fajnie zajmie jak skarpetką dla Wiki :ico_haha_01:
ja też, brzuch mnie boli i mam podły nastrój :ico_noniewiem: ale na szczęście Wiki o dziwo śpi ostatnio do rana. Oby tak już zostało :ico_sorki:ja mam @
świetnie :ico_brawa_01:coraz lepiej biega
oczywiście musisz się pochwalić jak było :-Ddzisiaj o 17 impreza :ico_brawa_01:
jej, czyli Marcelek dalej gorączkuje. Może to faktycznie na ząbki, ale ja bym poszła chyba do lekarza, jak do jutra by się gorączka utrzymywała.o 5 musialam dac czopka malemu
cudny Marcelek, to i kalendarze takie być muszą :-Dodebralam z poczty kalendarze dla dziadkow, cudne sa :-D

no goraczkuje, widze ze zabki juz przeswituja, ale czy na zeby moze byc taka wysoka goraczka?? :ico_noniewiem:jej, czyli Marcelek dalej gorączkuje. Może to faktycznie na ząbki, ale ja bym poszła chyba do lekarza, jak do jutra by się gorączka utrzymywała.
a ja jak mialam jedna(pierwsza) @ przez pol pazdziernika tak na razie cisza :ico_noniewiem:anetka607 napisał/a:
ja mam @
ja też, brzuch mnie boli i mam podły nastrój
:ico_olaboga: ojej biedna WikiAle był meksyk :ico_olaboga: Wiki cały czas krzyczała mama, meme, mema... wpadła w histerię, uspokoiła się dopiero jak wróciłam :ico_placzek:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość