no wlasnie, u nas w mieszkaniu pewnie z 25stopni jest a jak zakrece grzejniki to wtedy za zimno :ico_noniewiem:nie lubię upałów, a i wydaje mi się, że na zdrowie nie wychodzi przebywanie w takim ciepłym mieszkaniu przez długie lata.
super pomysł :-D w ogóle masz zawsze fajnie pomysły, najpierw kalendarz dla dziadków, teraz odcisk dłoni :-D Kalendarza nie zrobiłam, bo zdjęcia Wiki z pierwszych 9 miesięcy są niedostępne dla mnie póki co, są na dysku popsutego kompa :ico_noniewiem: Ale ten gips też kupię :ico_oczko:kupilam gips do odcisniecia dloni Marcelka, zrobimy to w jego urodzinki :-)
:-D :ico_oczko:w ogóle masz zawsze fajnie pomysły
szkoda ze wczesniej nie mialam takiego pomyslu, np zaraz po urodzeniu :ico_haha_01:teraz odcisk dłoni
:ico_olaboga: a da sie je odzyskac??są na dysku popsutego kompa
ciężko by było odcisnąć dłoń noworodka :ico_oczko: Nie wiem jak Marcel, ale Wiki miała ciągle zaciśnięte piąstki :ico_oczko: Na dzień ojca jak robiłam laurkę, to chciałam odcisnąć Wiki rączki na kartce, niestety się nie udało :-Dszkoda ze wczesniej nie mialam takiego pomyslu, np zaraz po urodzeniu :ico_haha_01:
no Marcel tez :ico_haha_01:Nie wiem jak Marcel, ale Wiki miała ciągle zaciśnięte piąstki
no wlasnie ja w albumie malucha mam miejsce zeby mama odrysowala raczke a tata nozke czy na odwrotNa dzień ojca jak robiłam laurkę, to chciałam odcisnąć Wiki rączki na kartce, niestety się nie udało :-D
aha to dobrze :ico_sorki:tak, już podłączałam ten dysk do kompa kuzyna i wszystko tam sobie grzecznie siedzi.
u nas podobnie :ico_olaboga: a wszystko przez mojego meza bo czasami za bardzo sie denerwuje jak przegrywa w pokera :ico_haha_01: :ico_puknij: :ico_puknij:bo u nas kopmy psują się zastraszająco szybko :ico_oczko:
he he, też mam taki album :-) chyba na śpiocha trzeba spróbowaćno wlasnie ja w albumie malucha mam miejsce zeby mama odrysowala raczke a tata nozke czy na odwrot
probowalam ale nie ma szans :ico_haha_01:
he he, u nas to chyba wina po prostu PECHA. Jak siadłam na kompie brata (raz jeden jedyny raz), to musiał później płytę główną wymieniać. I jak to nazwać?a wszystko przez mojego meza bo czasami za bardzo sie denerwuje jak przegrywa w pokera :ico_haha_01:
:ico_haha_01:chyba na śpiocha trzeba spróbować
:ico_szoking: :ico_haha_01: moze to tylko zbieg okolicznosci :ico_haha_01: :ico_noniewiem:to musiał później płytę główną wymieniać. I jak to nazwać?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość