Inuno, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 23 tydzień :ico_ciezarowka:
ja czytalam gdzies o wczesniaku z 21tygodnia ( 2 tyg. przed legalnym limitem aborcji w USA) ktory przezyl!!!
Też kiedyś o tym czytałam,że dziecko przeżyło, jest już duże i ma się dobrze,a przecież niektórzy potrafią usnunąć tak późną ciążę :ico_olaboga: :ico_zly: :ico_olaboga:
Blanka26, no właśnie nie o samą kość ogonową tylko gdzieś w okolicy taki ból :ico_noniewiem:
Kopniaczki też czuję tak bardzo nisko,że czasem w szoku jestem,że aż tak nisko ale to nie o kopniaczki mi chodzi,tylko taki dziwny ból :ico_noniewiem: Ale nie ważne, najważniejsze,że rzadko się zdarza i przechodzi jak rozchodzę :ico_oczko:
patrycjaaa musisz być przygotowana na komentarze i uwagi ale nie trzeba się nimi przejmować, tylko robić tak jak Ty uważasz :-) Na początku na pewno nie będzie łatwo :ico_oczko:
NowaSejana napisał/a:
Tylko, ze jak ja juz wychowalam blizniaczki to ciekawe jakie rady dostane od swojej przyszlej tesciowej heheh
na pewno bezcenne :-D
Też tak myślę :ico_haha_01: :ico_haha_01:
NowaSejana, jasne,że łóżeczko i wózek mogą poczekać,a przynajmniej najdroższe wydatki będziecie mieli za sobą, pewnie za małe pieniążki, więc tym bardziej się opłaca :D
agusia22 ja różnie czuję ale w sumie w każdej części brzucha po troszkę. Moja dzidzia często się kręci w różne strony i odczuwam to bardzo,bo tak się brzuch naciąga,że szczypie :-D Raz na samym dole, raz w którymś boku, a raz pod żebrami :-D :-D i nie wiem po czym dzidziuś kopie tak wysoko ale czasem zaboli i muszę się aż wyprostować :-D Straszna wiercipięta ten mój dzidziuś,bo córcia taka ruchliwa nie była :-D :-D