aha to inna sprawa.ja nie chcę takiej dużej, tylko taką małą, max szerokość 90cm
Kurka ja też dziś jakaś śpiąca :ico_spanko: . o 18 mam wizyte u mi=ojego gina, czekam na męża to mnie zawiezie i dowiem się jakie mam te wyniki badań moczu :ico_sorki:
no ja też, ale co lepsze, to moje dziecko nie wygląda na tak stęsknione jak ja :ico_haha_01: ale to dobrze, bo inaczej pewnie bym jej nie zostawiała, a tak wiem, że się dobrze bawiła :-)ja jak wyjdę choćby na godzinkę do lekarza to wracam tak stęskniona za synkiem jakbym go wieki nie widziała :-)
juz sobie myślałam, że jak nie szafę to komodę , bo nie wiem czy znajdę szafę co ma dużo półek i szerokość 90cm, więc u Mikiego stoi już 1 komoda, tylko niska i szeroka z 2m, a teraz myślałam nad tym by kupić wąską na 90cm może mnie ale za to wysoką, muszę się porozglądać po sklepach by kolor pasował do tamtej :-)aha to inna sprawa.
daj znac po wizycie :ico_sorki:Kurka ja też dziś jakaś śpiąca :ico_spanko: . o 18 mam wizyte u mi=ojego gina, czekam na męża to mnie zawiezie i dowiem się jakie mam te wyniki badań moczu :ico_sorki:
no właśnie :ico_placzek: ja mówię mama wróciła, całuje go tulę, a on się zachowuje jakbym nigdzie nie wychodziła :ico_olaboga:ale co lepsze, to moje dziecko nie wygląda na tak stęsknione jak ja :ico_haha_01:
nie mam pojęcia, więzienia są przepełnione no ale ...a nie można jakoś przełożyć tej strawy??
nie mozna przełożyć tej odsiatki??
automatycznie odwiesza tamten wyrok więc jak dobrze pójdzie po 4 latach byłby w domu.. chyba że udałoby się wcześnieja wiesz mniej wiecej ile mu za to grozi??
ehh :ico_placzek:To sie Wam nowina uszykowala pod Choinke :ico_olaboga:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość