14 gru 2010, 00:25
Ojejciu Tynusz :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: nawet nie wiem co napisać ;( współczuję strasznie. Jak czytałam jeszcze to myślałam, że mowa o jakichś góra 6 miesiącach, a tu 4 lata.. toż to wieczność :ico_olaboga: Trzymaj się dziewczyno, może nie będzie tak źle.... Matko kochana.. tak Ci współczuję.....
Buzok, dobrze, że nie ejst tak źle jak myślałaś. Widzisz, nie warto na zapas się stresować :ico_nienie: Źle oczywiscie ten antybiotyk, ale jak ma być poprawa, a Ty jesteś podatna na bakterie, to chyba lepiej go brać...
A ten tydzień do przodu, to można wziąć na poprawkę na błąd pomiaru. Nawet sami lekarze mówią, że niekoniecznie jest ten tydzień do przodu czy do tyłu, bo to maszyna mierzy i dokładnie co do dnia nie zmierzy nigdy. Współczuję przejść z Oliwką i cesarki teraz...
O komodach pisałyście szafkach... Ja nie mam w ogóle ani miejsca ani szafki, ja nie wiem gdzie ja rzeczy juniora poskładam... Zobaczymy.. ja nawet jeszcze ciuszkó nie mam, tam tylko parę sztuk po córeczce co pasują, a wyprawki nie mam wcale :-D
Było jeszzce parę ciekawych tematów, ale zmykam robić stroiki świąteczne. Święta się zbliżają, trzeba poobdarowywać znajomych :-D