tez uwielbiam pizze wlasnej roboty :-D
jeju ja dawno takiej nie jadlam,tylko kupne z biedronki :ico_oczko: oczywiscie dokladamy sera bo tam daja mikro :ico_noniewiem:
a Justynka niezle tate budzi, Marcel podobnie robi, jak wezme go do nas do lozka i tata jeszcze spi to Marcel lapie go za uszy, za nos, drapie po glowie az ten sie nie obudzi :ico_haha_01:
mojego nic nie obudzi,a jak bym tak malej pozwolila to by sie wsciekl :ico_noniewiem:
dorotaczekolada, zdrowka dla dzieciaczkow :ico_sorki:
no niestety dzis dostali antybiotyk oboje :ico_chory: w nocy tak mi sie kaszlem dusili ze sie balam ze Mati to zaraz zwymiotuje :ico_olaboga:
ja wczoraj zostawilam chlopakow w domu i poszlam do centrum handlowego pobuszowac po sklepach, fajnie tak :ico_haha_01:
oj fajnie by bylo...ale ja nie mam kiedy i jak. w tym tyg musze do ginki pojechac zostawic ksiazeczke na recepty na anty i od razu sie na cytologie umowic.cos jest kurcze nie tak bo ciagle ze mnie jakies skrzepy leca :ico_olaboga:
znaczy odkupuje od koleżanki bo kupiła dla córy za małe, ja byłam w cocodrillo i tam mialam kupic a tam po 100 zl ale kupilam jej takie do latania na podwórko lub do domu za 30 zl 2 pary
fajnie ze masz skad buty dostac no i te domowe tez super.ja z moja mam klopot,nie daje sie wcisnac w zadne buty :ico_szoking: :ico_noniewiem:
nie chce plastikowych bo one takiego uroku nie mają
a to nie koniecznie,teraz i plastikowe cudne zrobia,nie do odroznienia od szklanych :ico_oczko:
ona wsadziła rękę w krem do pupy :ico_olaboga:
o matko,ale lobuziarka :ico_haha_01:
nie chce jeść kaszy, bunt i koniec
a moze to od zebow? ja pamietam ze Mati mial wlasnie takie rzuty jak zeby szly :ico_noniewiem:
u nas snieg pada, nawet na spacerze jeszcze nie bylam :ico_wstydzioch:
ja bylam na przymusowym do przychodni,ale myslalam ze padne jak pchalam wozek przez te zaspy :ico_olaboga:
, moja nie potrafilaby w nich chodzic (tzn. chodzic za rece, bo sama to w ogole :ico_oczko: ), ona tylko w skarpetkach jakos sobie radzi
moja tez tylko w skarpetach,nawet za rece chodzic nie chce,nie ma jeszcze tej rownowagi :ico_noniewiem: