16 gru 2010, 10:56
A z moja praca ...to szkoda gadac!!! Ale tak to jest robic u prywaciarza a w dodatku Polaka dorobkiewicza w Londynie ktoremu sie we lbie pomieszalo!!! Moze jakby mial dzieci zamiast kotow to bylby normalniejszy...
Ale niby menagerce to sie dziwie...sama jest matka -teraz 2 nastolatek -13i 11lat...a to ona stwarza najwieksze problemy!!! Wyobrazcie sobie ze w Pon -wlasnie ta Rachel napisala rano czy moglabym przyjsc wczesniej o godzine -napisalam ze nie bardzo ze wzgledu na noge bo moj normalny czas pracy to i tak dla mnie dlugo nie wspominajac o godzinie extra =ale powiedzialam ze okey tylko w takim razie bede chciala wyjsc wczesniej bo gdybym nie musiala przyjsc wczesniej to zdazylabym do lekarza przed praca a tak to bede probowac po pracy!!! no i przyszlam godzine wczesniej ale dzieki ich milej wspolpracy wyszlam o normalnej porze(czyli zrobilam godzine overtimu) a ona wczoraj skarzy sie szefowi ze ja to juz od Pon nie chce wspolpracowac. :ico_szoking: natomiast we wtorek przyszlam do pracy normalnie tylko powiedzialam ze nie pojde na zakupy bo mnie ta noga za bardzo boli ...wiec poszla Ewa(zadowolona i z wlasnej woli)-tez nie chce oczywiscie wspolpracowac a to ze mialam wizyte tego dnia po pracy ktora musialam odwolac bo szef sobie w ostatniej chwili pacjenta zabookowal i znow pol godziny overtimu zrobilam to gowno warte jest!!! a juz tym ze wczoraj jak postanowilam z wlasnej woli przyjsc o godzine wczesniej ze by mieli wystarczajaco pielegniarek ale zaznaczylam z gory ze wychodze o 12 bo mnie ta noga coraz bardziej boli to im najwieksza krzywde na swiecie wyrzadzilam!!! :ico_puknij: Banda idiotow!!!! I te ich glupie komentarze,docinki...za pare rzeczy naprawde moglabym szefa do sadu podac...Ja chyba nie moge uwierzyc sa tak parszywi ludzie na tym swiecie!!!
[ Dodano: 2010-12-16, 09:57 ]
NowaSejana a blizniaczki sa jednojajowe????
[ Dodano: 2010-12-16, 09:58 ]
Sorry ze wam tak ciagle o tej mojej pracy smedze... ale jak sie wyzale to mi ciut lepeij!!! A naprawde zaczynam sie bac ze sie ten caly sters zle na synusiu odbije...ale tak mi ci ludzie dali popalicze nie umiem przestac o tym myslec!!!
[ Dodano: 2010-12-16, 10:09 ]
Wlasnie wyslalm sms ze mam zwolnienie lekarskie do przyszlej srody!!!! Pewnie juz maja piane na ustach!!! A jeszcze napomknelam ze lekarz powiedzial ze to zajmie 2-3 tygodnie zeby sie zagoic!!!!