Witajcie
Justynka już po drzemce, ale tylko 30 minut spała w łóżeczku i sie obudziła. Za to godzinę na moich kolanach :ico_oczko: Ale odkąd śpi tylko raz dziennie to wolę się trochę przemęczyć (mój klocuś waży 10,5kg) i pozwolić jej się wyspać.
my mieliśmy noc super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ani jednej pobudki aż rano spr czy mała oddycha :ico_wstydzioch:
super, wielkie gratulacje :-D
Ale chciałam się Wam pochwalić że Kacpi już chodzi :) Od wtorku śmiga już po całym domu zadowolony na 2 nogach :) Na razie wygląda jak zombie bo chodzi z rękami do przodu, ale fajnie jest go obserwować :)
ale fajnie, zuch chłopak :ico_brawa_01:
A my dziś znów na nogach od 6-tej. Ja już poodśnieżałam podwórko do końca.
pracowita dziewczyna :ico_brawa_01:
Próbowałam autem odjechać, ale nie mogę, bo koła przymarzły do ziemi... Miecie jakiś pomysł co z tym zrobić?
uuu, to kiepsko. Ja niestety nie potrafię Ci pomóc. :ico_wstydzioch:
u nas zawiewa sniegiem, na razie kiepskie warunki na spacer, czekamy... a musze jakies ciacho kupic, bo popoludniu ma wpasc przyjaciel meza z narzeczona w odwiedziny
to udanych odwiedzin
Moja panikara coraz ładniej chodzi. Co prawda potrafi to od dłuższego czasu, ale jest bardzo wygodna i woli asekurację. Nawet jak się przewraca to na kolanka, by dupci nie zbić ;-)