u nas kilka dni temu taka zawierucha była, a teraz na szczęście jest wzorowa zima, choć trochę mroźnie. Dziś było jeszcze piękniej na spacerze niż wczoraj, poszłam z Wiką wyżej, ale widoki :-Dna razie kiepskie warunki na spacer, czekamy...
wiem, już nawet nie próbuję jej usypiać, od razu wstaję, mimo, że oczy jeszcze otworzyć się nie chcą.to na razie chyba tak zostanie :ico_noniewiem:
Helen, miłego spotkania :-)
wow, nieźle :ico_oczko:Za to godzinę na moich kolanach :ico_oczko:
tak sobie pomyślałam, że zleję koła gorącą wodą... chyba nie powinno się nic stać, ale to jutro się tym zajmę.uuu, to kiepsko. Ja niestety nie potrafię Ci pomóc. :ico_wstydzioch:
brawa dla Justynki :ico_brawa_01:Moja panikara coraz ładniej chodzi.
Wiki zasypia w łózeczku, cos nie bardzo ma na to ochotę, bo zwykle po 10-15 min. zasypia, a teraz słyszę jeszcze jak mruczy. Wczoraj poszła na popołudniową drzemkę dopiero o 16 i wstała o 18. Wykąpałam ją jak zwykle, ale nie łudziłam się, że uśnie o 20 i faktycznie tak było, zasnęła dopiero o 21 (zwykle usypia od razu po kąpieli). Za to zaskoczyła mnie na maksa tym, że grzecznie leżała, cichutko, przez ok. godzinę i bawiła się uszkiem i ogonkiem owieczki. Zasypianie to chyba jedyna rzecz, która nie sprawia nam żadnych kłopotów :ico_sorki:
[ Dodano: 2010-12-16, 14:27 ]
Już śpi mój szkrab :-)
[ Dodano: 2010-12-16, 14:48 ]
Dziewczyny mam pytanko odnośnie nowego wątku: chcecie na pierwszej stronie zdjęcia dzieciaczków, czy nie?