Witajcie :-)
Wiem, że wcześniej jednak stwierdziliśmy, że będziemy kupować co miesiąc coś by jednorazowo nie wydać olbrzymiej kwoty.
Tak samo postanowiliśmy jak byłam w ciąży z Filipkiem :-) I to bardzo dobry pomysł :ico_brawa_01: Teraz praktycznie większość mamy, ale za to musimy kupić Filipkowi łóżko. Zdecydowaliśmy z mężem że kupimy piętrowe. Narazie będzie spał na dole a jak będzie gotowy to się przeniesie na górę a mały szkrabek na dół. Mamy małe mieszkanko i trzeba kombinować jak zaoszczędzić troche miejsca :ico_oczko:
Najczęściej kupuję przez internet bo taniej jednak wcześniej jadę do sklepu to zobaczyć.
Robię dokładnie tak samo :-D A wózek napewno dokłądnie sprawdzę za nim go kupię :ico_oczko: Tak samo jak kupowałam dla Filipka oba wózki :-) Też miałam wózek Polskiej firmy mało znany ale byłąm bardzo zadowolona, tylko ważył 14 kg V-Travel, a teraz chciałąbym jeszcze lżejszy. Wtachać taki wózek z dzieckiem na trzecie piętro to nie lada wysiłek :ico_oczko:
A jaki wózek Ty kupiłaś?
zastanawiam sie nad takim podwójnym dla rodzenstwa .......wczoraj lukałam na allegro i chyba sie zdecyduje
Też patrzyłam na te wózki ale stwierdziłam że mój Filip i tak już praktycznie z wózka nie korzysta za miast w nim siedzieć to go pcha, a te wózki są bardzo ciężkie. WIęc chyba damy radę już bez wózka.