u nas w miare maz wrocil
oj prawda i trzymam mocno kciuki za harmonie :-)wisnia, współczuje sytuacji w domku. mam nadzieję, że szybko się wszystko wyjaśni i święta spędzicie wszyscy w miłej rodzinnej atmosferze. w końcu to wasze pierwsze PEŁNE święta
coś okropnego :ico_olaboga: życzę Tobiaszkowi szybkiego powrotu do zdrowiaszpital znów :ico_placzek: maluch ma zapalenie oskrzeli.
to faktycznie podejrzane może warto zmienić lekarza żeby to skonsultowaćak ma nie skrzeczec mu na oddechu, skoro on ma wiotką krtan

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no prosze jeszcze troche i maluchy zaczną chodzić :ico_oczko:zuzka dzis wstala na nogi jak trzymala sie za lozko
co dobrego kupiłas ja jeszcze nic nie mam :ico_noniewiem:dzis kupilam wszystkim prezenty
to super mam nadzieje że na święta będziecie w domu. A dlaczego tak odrazu wzieli go do szpitala dla tego że ostatnio był na zapalenie płuc ?ponoc jest poprawa osłuchowa.
:ico_brawa_01: zuch dziewczynazuzka dzis wstala na nogi jak trzymala sie za lozko
Super :-) Jasiowi tez już sie tak udaje jak siedzi na podłodze i siega po zabawke to już i kleknie i na czworaka stanie :-)uklęknął z siadu
kawał chłopa, ale te nasze dzieciaki rosną :ico_haha_02:Byłam z Bartoszkiem na szczepieniu i waży 9200 i ma 74 cm
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość