CZeść. Widze , ze wszystkie mamy podobne dolegliwości ale za niedługo miną bo po 3 miesiącu lubi przechodzić :ico_oczko: ... choc nie zawsze....
Byłam na dodatkowym usg.
byłaaś prywatnie? A wogóle to jak u was jest z wizytami? Chodzicie prywatnie czy na fundusz? Ja poprzednią całą ciążę przechodziłam na fundusz i wszystkie badania miałam za darmo, nie było problemu z zapisaniem . A teraz mam pewne obawy czy nie iść przypadkiem prywatnie, bo ostatnio jak rok temu leżałam w szpitalu na ginekologii to byłam taka "niczyja" bo chodziłam do przychodni na fundusz, a ten lekarz do którego chodziłam to niestety, ale nie pracuje w szpitalu. A te dziewczyny, które leżały ze mna to chodziły prywtnie do innych lekarzy i każda była pod opieką tego do którego chodziła i od razu było widac, że chodzi do niego prywatnie. Ale przemyślę temat przez święta i pogadam ze znajoma która jest położną.
A tak wogóle to powiedziałam już mojej koleżance z pracy, że jestem w ciąży bo sama sie mnie zapytała wczoraj jak po wizycie i co mi lekarz powiedział - więc prosto z mostu powiedziałam, że jestem w ciąży :ico_szoking: No i sie rozpłakałA , bo powiedziała, że jest szczęśliwa i się cieszy, że Kuba będzie miał rodzeństwo. No to jedno mam za soba :ico_oczko:
[ Dodano: 2010-12-22, 13:13 ]
ja nie robie nic na swieta bo jade do tesciów
my idziemy do mojej mamy , ale cos tam się w domu zrobi bo tak głupio nic nie robic. I ugotuję barszcz z grzybami, ryba po grecku, czerwony z uszkami i sałatkę zrobię, no i jeszcze sernika upiekę i to by było na tyle :ico_oczko: