Na początek parę fotek:
Życzę dużo zdrowia dla wszystkich chorych dzieciaczków, oby przeziębienia szybko minęły :ico_sorki:
Dla Zuzi, która kończy roczek życzę duuużo duuużo siły, aby rączka jak najszybciej wyzdrowiała, wielu powodów do radości. :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: A dla Rybki dużo sił i samozaparcia, domyślam sie jak musi Ci być trudno, ale mam nadzieje że najgorsze już za Tobą :ico_sorki: :ico_sorki:
anetka607, śliczne zdjęcia, wiele razy powtarzałam że Klara jest bardzo mądrą dziewczynką i myślę że jeszcze nie raz nas wszystkich zaskoczy :ico_brawa_01:
graz1974, super fotki i filmiki, dzieciaczki masz słodkie. Fajnie ze urodzinki sie udały :ico_brawa_01:
Helen, piękne z was dziewczyny, a córcia coraz bardziej do Ciebie podobna :ico_haha_01:
inia1985, mam nadzieje, ze Wiki szybko przejdzie katar i będziecie mogli pobawić sie na Sylwestrze :ico_sorki:
U nas święta minęły bardzo fajnie. Mieliśmy prawdziwego Mikołaja (tzn mój tata sie przebrał), było cudnie, nawet moja babcia sie śmiała. Ale najważniejsze to - ani Justynka ani maja się go nie bały :ico_brawa_01: Dziewczynki były bardzo grzeczne, nawet trochę się razem bawiły, choć maja w dalszym ciągu trochę sie Justysi bała, np nie chciała wziąć klocka który jej podawała. No ale cóż to taki wiek....
Na drugi dzień świąt poszliśmy do teściów i też było super, Justynka wytuliła kota, a on cierpliwie to znosił.
Niestety u nas też nie obeszło się bez guza :ico_noniewiem:
Justysia zachwycona prezentami, ale chyba najbardziej samochodem, tak sie cieszy gdy ją na nim wozimy, sama też próbuje się odpychać :ico_brawa_01:
Szkoda tylko ze święta tak szybko minęły :ico_wstydzioch: