:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ja to jakaś zakręcona dzisiaj jestem :ico_sorki:miałam na myśli poprzednią ciążę :ico_oczko: , a wtedy pilam (sprawdziłam) 65 mg/dm

super bo ten to zawsze dłużej musi na wszystko czekać a to tez dla niego wielkie przeżycie ..Mamy dzisiaj mały sukces- tata poczuł dziś swojego synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja tez niczego nie slodze, polecam wziac ze soba cytryne, ja cala polowke wcisnelam, wypilam jednym duszkiem i nie bylo tak zle :ico_oczko:nie wyobrażam sobie tego bo w ogóle nie slodzę ani herbaty ani żadnych napoi
to super, ciesze sie :ico_brawa_01:Drugi wynik wyszedł ujemny i to choróbsko mam za sobą :ico_sorki:

bardzo dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:z mojej strony dobre wiadomości dotyczące toxoplazmy .Drugi wynik wyszedł ujemny i to choróbsko mam za sobą :ico_sorki:

trzeba było trochę sobie osłodzić po tych pomarańczach :-DAniu ale po tych 3 pomarańczach były jeszcze 4 kostki czekolady :ico_wstydzioch:
to bardzo fajnie,oby coraz częściej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Chyba poczułam mojego malucha :-D kilka sekund myziania, jak przyłożyłam rękę w to miejsce, to była cisza, zabrałam rękę i znowu poczułam myzianie :-D
chyba tak :ico_noniewiem:dziewczyny a po wypiciu tej glukozy trzeba siedzieć w laboratorium i czekać godzinę na badanie?

a moj maluch sie kapie, ja zaraz pizze wyciagam z piekarnikaHania je kolację,je zupkę bo chciała
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Chyba poczułam mojego malucha
tak, bo przy wysilku bylby inny wynik po godziniedziewczyny a po wypiciu tej glukozy trzeba siedzieć w laboratorium i czekać godzinę na badanie?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość