Motylek22, hej Motylku ciebie kupe czasu nie widzialam no jeszcze przed narodzinami synka
do teraz pamietam Twoje zdjecie w teatrze a potem na kanapie synka jak glowke podnosil wysoko :)
trzymam kciuki za 2 :ico_ciezarowka:

Dziękuję :Dgosiek-dudek, witamy :D
Aż kusi żeby na policję zgłosić! Ja to nie mogę spać przy najmniejszym hałasie! A mamy sąsiada który lubi sobie po 22 usiąść z gitarą i śpiewać serenady. Fałszuje do tego co niemiara. Wczoraj się wkurzyłam w końcu bo dziś musiałam wcześniej spać, ubrałam szybko coś na siebie, zapukałam do niego i powiedziałam żeby wreszcie zaczął przestrzegać ciszy nocnej. Mam nadzieję, że się nie powtórzy ta sytuacja bo wtedy zgłosz go chyba do mojej administracji :/Córki mojej sąsiadki urządziły sobie wczoraj imprezkę, do 3 w nocy muzyka dudniła :ico_zly: normalnie głowa na poduszce mi wibrowała od tych basów :ico_zly: na dworze straszny mróz, wyszłam na chwilkę, bo mąż mnie prosił, żeby mu jeden dokument zalaminować, to szybciutko spierniczałam do domku :-D

Nataszka zachowuje sie normalnie.......ma katar ale do zniesieia ciekawe tylko czy wieczorem nie dostanie goraczkiZoola i jak tam Nataszka się teraz czuje? A jak Ty kochana dajesz radę?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość