agusia22, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: śliczny brzuszek :-D :ico_ciezarowka: :-D
magda1614, wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za studniówkę :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2010-12-29, 11:20 ]
Co do zgagi to zaczęła mi się odzywać :ico_noniewiem: Wczoraj wypiłam mleczko i takiej zgagi dostałam,że myślałam,że zwrócę wszystko :ico_olaboga: :ico_olaboga:
A tak to piecze mnie tylko wtedy jak się schylam i mam nadzieję,że tak zostanie i najwyżej nie będę się schylać :ico_sorki: a nie ograniczać jedzonko :ico_oczko:
Jak się położę to też dzidziuś tak się kopie i układa,że aż mnie boli i jak już się poukłada na jednej stronie to mi zaraz noga cierpnie albo mi nie wygodnie i się odwracam na drugi bok i znów to samo :ico_haha_01: :ico_haha_01: Czasem żal mi dzidziusia,że tak się kręcę i wiercę i nie może się dzidziol ułożyć,że leże jak najdłużej mogę na jednej stronie :ico_haha_02: :ico_haha_01:
Stawiam dla wszystkich :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :-D :-D