Hejo juz o ciuszkach rozmawiacie, kurde ja musze przejrzec co tam mam po Filipku i moze cos dokupie.
Wiem juz z doswiadczenia ze nie cierpie kaftaników i koszulek, sa okropne, podwijaja sie pod spiochami :ico_zly:
teraz bede urzywac tylko body, no oczywiscie dopuki pepek nie odpadnie to bede musiala jakies koszulki ubierac.
W sumie tez nie wiem co na maj ubierac bo Filip byl z listopada :ico_noniewiem:
Aniu teraz dopiero widzialam twojego brzusia, fajny jest :-D :ico_brawa_01: musialam go wczesniej przeoczyc :-)
Markotka twoj tez jest uroczy taki zgrabniutki i malutki jeszcze, ale niedlugo dogonisz mezusia :-D
Jakie ty masz dlugie paznokcie :ico_szoking: potrafisz cos nimi zrobic :-D
Bedziesz pozbywac sie tipsow jak urodzisz??? bo ja tak, wiem juz ze nie ma sie takiego czucia jak w swoich krotkich paznokciach i mozna niechcacy malenstwu krzywde zrobic.
Tak sobie mysle na pierwsze 3 miesiace na pewno, a potem zobaczymy.
Koroneczka ciesze sie ze wszystko oki po wizycie, a dzidzius moze szybciej do nas przyjdzie :-)
A to moj brzucholek 23 tydzien :-)
[ Dodano: 2010-12-30, 13:20 ]
Sprawdzalam sobie tez na fotosiku poprzednie zdjecia co dodawalam w ciazy z Filipkiem i mialam juz tam wiekszy brzusio w 23 tygodniu, moze dlatego ze teraz z nizsza waga startowalam a kiedys o 5 kg wiecej mialam.