ja jeszcze o tym nie myslalam i nie rozmawialam z lekarzem, ale podejrzewam, ze jakies na pewno, z Marcelem mialamDziewczyny a będziecie chciały mieć znieczulenie do porodu?
niesety tak, ale zawsze cos tam obnizal temperature :ico_sorki: mielismu rure za oknem i rolety spuszczone (tylko zostawione troche na rure)a ten klimatyzator przenośny musiał mieć rurę za okno?
my sie jeszcze neie orientowalismy, ale mysle, ze bedziemy mogli, widzialam w poprzednim blokuTakiej normalnej nie będziemy mogli zamontować, bo spółdzielnia nie wyrazi zgody-świeżo remontowany blok :ico_noniewiem:
pewnie facet to wymyslil :ico_puknij:Coś czytałam ostatnio, że Ministerstwo Zdrowia stwierdziło, że nie będzie znieczuleń do porodu :ico_noniewiem:

wlasnie chyba nie, rury sa po to, aby odprowadzac to gorace powietrze :ico_noniewiem:tylko wolałabym bez tej rury, ale nie wiem czy takie są
my kupilismy z wyprzedazy rok temu chyba w styczniu, takze warto juz sie za tym rozgladac (chyba w leroy merlin) byl przeceniony z 800 zl na 200 zlmuszę poczytać o tych klimatyzatorach

nie miałam znieczulenia przy Hani i dałam radę to teraz też obejdzie się bez :-)Dziewczyny a będziecie chciały mieć znieczulenie do porodu?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość