na zimno zrobie salatke ryzowa, a na cieplo krokiety (kapuste z grzybami mam jeszcze od swiat, specjalnie zamrozilam troche) i barszczyk do popicia. Kolezanka upiecze ciasto i tez cos ugotuje.
mniam mniam :-) Zapowiada sie pysznie :-)
a żebym była już całkiem szczęśliwa, to Wiki po raz pierwszy wstała sama, bez podparcia :-) zabawne, że dziś o tym rozmawiałyśmy :ico_oczko:
he he he podsłuchała ;-)
monte pomogło, zjadła bez zająknięcia :ico_sorki:
super, my do tej pory stosujemy ten drastyczny sposób, wlewania na silę :ico_wstydzioch: Dobrze, ze na razie żadnych leków podawać nie musimy :ico_sorki:
teraz nasze wyjście jest już realne, mam nadzieję, ze jutro Niunia też będzie ładnie jadła i spała, to z czystym sumieniem zostawię ją z mamą :ico_sorki:
będę za to trzymała kciuki :ico_sorki:
My jeśli się uda i będziemy w domu to zamówimy sushi i kupimy wino...
Może wyskoczymy na 2 godzinki do kolegi - jeśli coś będzie robił. Ale wolę niczego nie planować.
oby wasze plany się udały :ico_sorki:
a jego ulubiona zabawa: zamykać wszystko co otwarte :ico_olaboga: nawet do lodówki nie da zajrzeć tylko biegnie od razu (na czworaka) i zamyka.
ale śmiesznie :ico_brawa_01: U nas ostatnio ulubiona zabawa jest taka, ze Justysia bierze swoje kozaczki nakłada na rączki i z nimi spaceruje ;-)
Kurcze mam nadzieję dziewczyny że przyszły rok będzie lepszy
I tego Tobie serdecznie życzę :ico_sorki:
moja nawet za dwie rece jeszcze isc nie umie,rzuca sie do przodu i nogi nie nadazaja :ico_noniewiem: jakies spoznione dziecko mam chyba :ico_noniewiem:
nie mów tak, każde dziecko rozwija się w swoim tempie. Córka znajomych zaczęła chodzić mając 18 miesięcy. Teraz ma 3 lata i niczym nie różni się od rówieśników :ico_sorki:
Zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj urodziła nasza znajoma. Ma już prawie 2 letniego chłopca a teraz urodziła córeczkę - 5250 i 63 cm. Poród naturalny. Gdy przeczytałam smsa aż mi się gorąco zrobiło bo pomyślałam o Zuzi. Tu nie znam szczegółów, ale dziwne że lekarze decydują się w takich przypadkach na poród naturalny :ico_noniewiem: