03 sty 2011, 20:34
Witajcie :-)
Dziewczyny brzuszki śliczne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dla wszystkich :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne tygodnie :ico_ciezarowka:
I :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za udane wizyty :-D
Pisałyście wcześniej o cm w brzuszku to ja mam na dzień dzisiejszy 93cm i ciekawa jestem ile będzie do porodu,bo w pierwszej ciąży skończyłam na 103cm :-)
Co do ruchów dzidziusia to ja tak mam od jakiś 3-4 dni,że dzidzia się bardzo mało rusza i często się kładę,bo już panikuję,że coś nie tak jest,bo wcześniej miałam bombardowanie na brzuch :ico_oczko: Ale czuję,że dzidzia się odwróciła główką w dół,bo czkawkę na samym dole czuję,a kopniaki bardzo bolesne w żebra i jak leżę na boku to mocno się wypycha chyba stópkami,bo czuć coś małego i twardego pod ręką :ico_haha_01: :-D :ico_haha_01:
Dziś byłam na badaniach na przeciwciała,a wizyta za tydzień. Już się nie mogę doczekać :-) Ciekawe ile mi kg przybyło po Świętach :ico_haha_01: :ico_ciezarowka: :ico_haha_01:
Pytała chyba Aga czy już coś kupujemy. Dopiero pod koniec stycznia będziemy kupować ubranka i fotelik samochodowy (chyba,że wcześniej znajdę jakąś promocję), wózek pod koniec lutego,bo moi rodzice się zaoferowali,że kupią :ico_brawa_01: :-D :-D :-D a do porodu i po to też pewnie pod koniec lutego. Zobaczymy co z tych moich planów wyjdzie :-D
Jak na razie mamy dla dzidziusia tylko 2 bluzy, ogrodniczki, body i po Karolci jakieś skarpeteczki, buciki i czapeczki :-)
Nie możemy się doczekać kiedy będziemy wszystko prać, prasować i układać w komodzie dzidziusiowej :ico_haha_01:
Mam zdjęcia brzuszka z sylwestra to się Wam pokażę :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Tylko,że brzuszek dużo większy wyszedł niż na żywo, nie wiem czemu :ico_noniewiem:
Ostatnio zmieniony 04 sty 2011, 18:46 przez
Aniaaa, łącznie zmieniany 1 raz.