Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

02 sty 2011, 19:58

Evik.kp zdrówka dla was,na prawdę ciężki sylwester i nowy rok miałaś,same problemy od razu :ico_sorki: :ico_sorki:

dziewczyny to trzymam kciuki abyście schudły tyle ile zamierzacie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

02 sty 2011, 21:47

Evik, ale biedni jesteście. MAm nadzieje,z e jet ktoś kto Wam pomoże w chorobie. Trzymajcie się ciepło

Awatar użytkownika
Evik.kp
Trzy tysiące lat minęło...

03 sty 2011, 12:21

kilolek, powiem ci ze na wysokości zadania stanął mój już były mąż. On zresztą miał się zajmować chłopakami w sylwestra a aja wyszłam do koleżanki no ale wiadomo wróciłam i zajął się nami. Dopiero dziś poszedł do pracy a tak to był, wszystkim się zajął, ugotował, napalił w piecach. Bez niego na pewno nie dałabym rady :ico_sorki:

No dziś już jest lepiej, chłopcy też tylko troche słaba jestem. No ale nie ma co dobry poczatek diety, żołądek wyczyszczony, skurczony, można zaczynać :-D :-D

Awatar użytkownika
Janiolek
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sty 2011, 20:24

kilolek, w krakowie mieszkamy razem, jak jedziemy do sosnowca to ja zostaje u mamy, bywa ze z Markiem, ale teraz byl u swoich rodzicow.
na wysokości zadania stanął mój już były mąż
jak to byly? pl roku mnie nie bylo a tu zonk

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

03 sty 2011, 20:29

No ale nie ma co dobry poczatek diety, żołądek wyczyszczony, skurczony, można zaczynać :-D :-D
jednak jakis plusik był :ico_oczko:

Janiolek no widzisz jak ty do tyłu jesteś :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Janiolek
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sty 2011, 20:53

no jestem, ale jak to?? o żesz! Moj M. za to przestal pic, w zasadzie zupelnie, bo mmielisy w lipcu przejscia straszliwe, teraz na sylwestra troche wypil, ale klina nie chcial wiec jestem dobrej mysli. W pracy fatalny dzien, w piatek na policje bo ktos podrobil pieczatke firmowa nasza i zrobil zaswiadczenie o zarobkach wiec jestem troche przerazona. Najchetniej schowalabym sie pod koc i nie wychodzila, ale nie moge. Kurcze, musze tu wpadac bo jakos lepiej sobie radzilam jak pisalam systematycznie.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

03 sty 2011, 21:08

Janiolek osz to się u was porobiło :ico_olaboga: ale przynajmniej plus,że twój nie pije i oby tak dalej było :ico_sorki:

barbara123
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

03 sty 2011, 21:50

Ewik zdrówka dla całej waszej rodzinki
Janiołek t trzymam kciuki za Ciebie mam nadzieje,ze sprawa szybko się wyjaśni
i mam nadzieje, ze M bedzie trwał w dobrej woli choc jestem zdania,ze jesli ktoś ma z tym wiekszy problem to powinien podjąć leczenie bo tak to sprawa czasem wraca jak bumerang

Awatar użytkownika
Janiolek
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sty 2011, 22:12

jesli ktoś ma z tym wiekszy problem to powinien podjąć leczenie bo tak to sprawa czasem wraca jak bumerang
podjal, stwierdzil ze na niego jako na niewierzacegometoda AA, polaczona z terapeutka-freudystka nie dziala. No ale skutecznie zaprzestal, tez odizoloanie sie od pewnego towarzystwa pomoglo i to bardzo. Teraz jak sie przeprowadzimy juz na pewno bedzie lepiej.
swoja droga ile kosztuja okna? nnie wiem za ile sie placi? za metr czy jak?

Awatar użytkownika
Evik.kp
Trzy tysiące lat minęło...

03 sty 2011, 22:28

Janiolek, no jestes troszkę w plecy. Mi nie udało się zażegnać problemów z mężem i podjełam decyzję o rozwodzie. No i w grudniu go dostaliśmy. Podzielam twoje zdanie że odseparowanie sie od towarzystwa pomaga ale wiem ze i Basia ma rację bo taki problem jest głęboko zakorzeniony i czasami wraca w najmniej oczekiwanym momencie. Myślę że musicie duuużo rozmawiać a na pewno wszystko jakoś się ułoży. No i mam nadzieję że problemy wasze się szybko rozwiążą.

U nas dziś już lepiej, dolegliwości chyba już ustały więc wracamy do żywych

No i nauka bo w niedzielę pierwszy egzamin :ico_sorki:

Wróć do „Przedszkolaczki”