noo tak, teraz sezon na chorowanie, nie chorowac, bo nie ma sie czym leczyc :ico_haha_01:
kate, no jak jest temperatura to jakas burza sie szykuje :ico_noniewiem: na nartach byliscie? rozumiem, ze jako obserwator towarzyszylas? byliscie na urlopie, czy macie kolo domu gdzie pojezdzic?
jesli chodzi o wage z usg to wiecie... to jest "pi razy drzwi" Gabriel podczas przyjecia do porodu byl wazaca 3100g dziewczynka, a 9h pozniej urodzilam chlopaka o wadze 3690 :ico_oczko: wiec trzeba na to przymykac oko
[ Dodano: 2011-01-09, 00:05 ]
co byscie polecilylozeczko zwykle czy Turystyczne??
wiesz... Twoja dzidiza bedzie w tym lozeczku spala ladnych pare lat, a na poczatku spedzi w nim sporo czasu i wydaje mi sie, ze trzymanie dziecka w tym poliestrowym koszu nie jest dobre :ico_noniewiem: ja sie wlasciwie nad tym nie zastanawialam nawet, bylo dla mnie oczywiste, ze kupie drewniane lozeczko :ico_noniewiem: turystyczne tez kupilismy-takie tanie za stowke, uzywalam go kiedys jak na weekend do dziadka jechalismy z gabrielem-nie chcialabym trzymac dziecka caly czas w takim lozeczku :ico_noniewiem:
co Myslicie na temat Mebli z Ikea?! oplacaja sie je kupic??
my mieszkamy w takiej malej miescinie w niemczech i jedyny duzy sklep z meblami w okolicy to ikea :-D wiec sila rzeczy wiekszosc naszych mebli pochodzi wlasnie z tego sklepu. oprocz lozeczka gabriel raczej nie ma dzieciecych mebelkow, ale wielu naszych znajomych ma mebelki mamuta i sobie chwala-moj kuba chcial lozeczko z mamuta gabciowi kupic, ale tu po raz kolejny moja niechec do tworzyw sztucznych sie wepchala, bo to takie plastikowe :ico_noniewiem: jesli chodzi o meble drewniane to nasze maja sie dobrze...