hej
mnie wczoraj w nocy złapał ból zęba, już kiedyś miałam go robionego w średniej szkole bo miałam nerw na wierzchu i babka bez znieczulenia mi go robiła to normalnie do sufitu jej uciekałam na tym krześle , no a teraz znowu zaczął boleć więc zadzwoniłam o 10 zadzwoniłam do dentysty i przyjął mnie już o 11 9bo powiedziałam, że jestem w ciąży i tabletek silnych przeciwbólowych nie mogę brać), podjechałam i szybko mi go od nowa z robił a jaka ulga aż miło :-D
Pinko to już za tydzień urodziny córci super :ico_brawa_01: Mikiego są 3 dni przed terminem porodu :ico_haha_01:
ja wiem już teraz , że i te drugie dziecko nie będę odkładać do łóżeczka na noc, po pierwsze nie będzie mi się chciało wstawać do karmienia a to z 3-5 pobudek w nocy jest zazwyczaj, a po drugie będę chciała mieć silę na 2 dzieci w dzień więc wolę nockę mieć przespaną tylko cyca wyjąć na śpiocha i tyle , a później będę uczyć jak Mikiego powoli wszytko stopniowo :-)
Agniecha wszystkiego najlepszego z okazji dwóch trójeczek :ico_prezent:
szybkiego i bezbolesnego porodu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ania żaba :ico_olaboga: nic sobie nie zrobiłaś jak spadłaś z tego krzesła :ico_olaboga:
ja w poniedziałek jak szłam do położnej i wychodziłam z auta stanęłam na lód to mi się tak nogi rozjechały , tak mi strzeliło w kroczu , że łzy z bólu leciały a ja nie mogłam się poruszyć, ale przeszło :ico_sorki: okropne uczucie :ico_chory:
Alinecz śliczne te zdjęcie w podpisie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kurcze nie wiedziałam , że Adrianek
Buzok w inkubatorze leży :ico_olaboga: tak ciąż jej się komplikowała to mocz to te wielowodzie itd a teraz jeszcze problem z oddychaniem mam mały, więc trzymam bardzo mocno kciuki by szybko z niego wyszedł :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 2011-01-12, 22:22 ]
Wysłałam przed chwilą część mojej pracy do mojego promotora z prosba o poprawei i sugestie. Mam nadzieje, ze za wiele zmian nie wprowadzi do tej pracy :ico_sorki: bo naprawdę nie zdążę do przyszłego tygodnia.,..
trzymam kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: