Dzień dobry dziewczyny :-)
Kamcia, ja pewnie też bym miała problem z językiem, bo jestem strasznie lewa do nauki jęz. obcych :ico_oczko: Co do bankowości, to od środka faktycznie wygląda inaczej niż by się z zewnątrz wydawało. Ja złych doświadczeń nie mam, bo nie pracowałam w placówce, tylko w centrali, więc praca wyglądała nieco inaczej. Patrząc na twój wiek ciąży, to masz termin wyliczony na dzień wcześniej niż ja, czyli na 15 września :-)
Dopiero zaczynam się cieszyć hihihi
:-D ja to od początku cieszę się jak wariatka, aż momentami się boję czy nie zapeszę...
Jednak odeszła mnie ochota na mizerię, ale dopadła na twarożek z ogórkiem kiszonym i jajkiem na twardo, mniam :-)
:-D
ssie w żoładku,że muszę szybko coś zjeść
będziemy grube :ico_oczko:
Nocka znów średnia, tym razem Wiki spała ładnie, ale ja po przebudzeniu się nie mogłam ze 3 godz. zasnąć. Spać mi się chce, ale nie ma jak, bo mój Maluch nie ma ochoty na sen :ico_noniewiem: W ogóle to jestem w chwili obecnej sama, mąż pracuje w Niemczech, wraca dopiero 8 lutego, jeszcze nawet nie wie, że będzie tatusiem, bo chcę mu osobiście powiedzieć. A przez to, że tatuś nie wie, to nikomu też się pochwalić nie mogę, bo jakby to wyglądało, gdyby wszyscy wiedzieli dookoła, tylko nie tatuś :ico_oczko: Do lekarza jeszcze się nie zarejestrowałam, już 2 dni tam dzwoniłam i nikt nie odbiera, może mam zły nr? Spróbuję jeszcze dziś, mam nadzieję, że się uda.