dziękuje perełko ;* rozumiesz mnie doskonale a znkinełam bo sprzatałam łazienke ;) i myłam naczynka :ico_ciezarowka:wiem ile trzeba było przejść złego i w ogóle
Nie wiemy nic o Tobie, w sumie czemu sie tak unosisz, dotyczy Cie to osobiscie? Tez mialas na bakier ze szkołą, bo po ortografii mozna tak sądzić.Widzę, że mamy Agateczka ma adwokata :ico_oczko:A co jak sie skonczy studia przed urodzeniem dziecka, to dziecko mniej jest dumne potem z matki?dzicko będzie z bardzo dumne, że ma mądrą matkęA jakież to zasady moralne, społeczne uznają za słuszne zachodzenie w ciaze w wieku 17 lat? Jesli takie są, to rzeczywiscie nie chce w ich imię wychowywać swojego dziecka.chcecie dzieci wychowac na takie co nie będą mieć własnego zdania i prawa zrobić czegoś według swoich zasad
a gdzie jest napisane ze 17 latka nie może rodzić nasze matki tak rodziły i babki i co i życie sobie układały.
przyjoł jązwiąskach
proszę cie przeczytaj jeszcze raz moje wypowiedzi ,potem postaraj się je zrozumieć a nie rozdrabniać włos na czworopo jednym przykładzie znajomych uważasz że uż wszyscy 17 latkowie sa nieodpowiedzialni???? i według tego co piszesz to chcesz decydować za swoje dziecko w każdej dziedzinie, wiesz skoro już zajdzie w ciaże trzeba pozwolić żyć swoim życiem można pomagać ale dlaczego dziewczyna ma nie zamieszkać z chłopakiem skoro tego chcą????Jeżeli coś nie pójdzie i sie nie powiedzie wtedy można przyjąć z nów pod dach - tak ja uważam - zapomniałas jak miałas 17 lat???Nie uważałas wtedy że jesteś dorosła i wystarczająco odpowiedzialna za siebie?????
mojego syna kolega został ojcem ( jego wybranka jest młodsza) i nawet nie widzi starania tego chłopca ,że chce istnieć w życiu tego dziecka ,nawet jej rodzice nie mogą przemówić jej do rozumu,oczywiście przy tak dojrzałej postawie jaką reprezentujesz 17 jest bardzo odpowiedzialna tylko dlatego ,że urodzi dziecko :ico_olaboga: ale cały kłopot mają właśnie rodzice bo to na nich spadnie obowiązek utrzymania ich
więc proszę nie ujednolicać tak wszystkiego :ico_oczko:
To tylko pytania nie czepiam się, ale tez nie podoba mi się jak się sprowadza wiek do głupoty, uwierz że w twoim wieku tez jest wiele idiotów postępujących cholernie głupio. Ja znam 40 latkę która mając jednego faceta zrobiła sobie dziecko z innym nie mówiąc że już 4 miała z innymi - to powiedz czy wiek świadczy o odpowiedzialności??????
Gabi dziękuje :-)Nie chce odpowiadac za Mal, ale:
Kamcia napisał/a:
Nie uważałas wtedy że jesteś dorosła i wystarczająco odpowiedzialna za siebie?????
Co innego czuc sie odpowiedzialna w wieku 17 lat za siebie, a co innego wziac jeszcze odpowiedzialnosc za dziecko i partnera.
a na jakich zasadach dostał mieszkanie z WAMu?
22 lata to z wamu mieszkanie z wojska dostał
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość