Dzien dobry!!!
Agateczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za duzy brzusio!!!
Dobrusia oj ta noga to dlugo...z tym ze po raz pierwszy przewrocilam sie 7 grudnia a teraz znow sie potknelam prawie 2 tgodnie temu!!!Niby upadek mniejszy -bo zdazylam chwycic bariereke -ale noga boli bardziej i duzo mocniej spuchnieta!!!! :ico_placzek: :ico_placzek:
co Ty, mały też jest piękny! Przynajmniej Ci tak nie 'zawadza'
ale z tego co widac to ciazy.... :ico_wstydzioch: i ciagnie do ziemi :ico_nienie:
[ Dodano: 2011-01-21, 07:57 ]
A i to chyba rzeczywiscie nerwy...tak na synka wplywaja ze mu sie kopusiac nie chce -bo wczoraj byl spokojny dzien dla mnie to synus szalal :-D :-D :-D
[ Dodano: 2011-01-21, 08:03 ]
Kurcze a teraz mam problem bo w niedziele sa chrzciny coreczki mojej psiapsiolki -a tu sie okazuje ze wujo w niedzile rano bedzie z Polski -on nadzoruje caly moj remont domu i doklada sie do interesu nie tylko czasowo ale i finanasowo - a juz wieczorem pedzi spowrotem ...Obiecalam byc na chrzcinach ale nie moge wuja samego zostawic bo mamy tysiac spraw do obgadania a poza tym byloby niegrzecznie bo on specjalnie tu przyjezdza Ahhhhh.... i co tu zrobic dziewczyny?????????????????????????????????
[ Dodano: 2011-01-21, 08:10 ]
Serniczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za czkawusie brzuszka :ico_haha_01: